You have viewed 16 of 18 products
Laad meer artikelen

Dames en heren ondergoed met verborgen oplossing tegen urineverlies

Veel volwassenen hebben er mee te maken; ongewenst urineverlies. Een vervelend probleem dat dikwijls onzekerheid, gevoel van schaamte en frustratie met zich mee brengt.

Daarbij komt ook dat u bent aangewezen op speciaal incontinentie ondergoed. Het is lastig om incontinentie ondergoed voor dames of heren te vinden dat ook mooi, trendy en van deze tijd is. UnderWunder is een Nederlands merk voor speciaal maar modern ondergoed. In tegenstelling tot veel andere merken is het elegant modieus ondergoed, maar met een verborgen oplossing binnenin.

UnderWunder absorbeert gemiddeld 125 ml in 4 uur tijd. Dit is geen volle blaas, maar wel ruim voldoende voor het opvangen van scheutjes en druppels urine gedurende de dag. Dit ondergoed is speciaal ontworpen voor mannen en vrouwen met lichte incontinentie problemen en wordt op duurzame wijze geproduceerd in Portugal. 

Gebruik van incontinentie ondergoed volwassenen

Bij de herenmodellen kunnen de incontinentie boxershorts voor mannen iets krapper vallen dan het gewone ondergoed. De damesmodellen vallen normaal. De UnderWunder maattabel geeft extra verduidelijking voor het vinden van de gewenste pasvorm.

Wanneer is het incontinentie ondergoed geschikt voor u om te gebruiken?

  • Bij eventuele kleine plasongelukjes of als u geregeld nét te laat bij het toilet bent
  • Om het urineverlies niet aan de buitenkant van uw kleding zichtbaar te laten zijn
  • Op de momenten dat u net dat beetje extra zekerheid wenst
  • Biedt super comfort tijdens het (zorgeloos) sporten

Voor de dames biedt UnderWunder ook overdag comfort en bescherming tijdens de lichte dagen van de menstruatie (ook te gebruiken naast tampons en/of maandverband).

Diverse modellen incontinentie ondergoed

Door het trendy ontwerp en het onzichtbare absorberende kruis heeft niemand door dat u incontinentie ondergoed draagt. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit (95% katoen en 5% elastaan) zit het ook nog eens zeer comfortabel. Voor dames bieden wij incontinentie ondergoed in diverse modellen: Sportslip, Heupslip, Tailleslip en Maxislip. Deze zijn afhankelijk van het model verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 54.

De heren bieden wij betrouwbare boxers, voorzien van een brede elastieken band, in 3 kleuren en in de maten S t/m XXL.

Andere belangrijke weetjes omtrent het incontinentie ondergoed voor vrouwen en mannen:

  • UnderWunder neutraliseert ook grotendeels nare urinegeurtjes
  • Het ondergoed wordt discreet geleverd
  • Na ontvangst kunt u de onderbroek over uw huidige ondergoed passen (anders kan het niet gratis omgeruild worden)