Verzending en bezorging producten Urifoon

Bestellingen vanaf € 50 worden gratis binnen Nederland verzonden
Is de waarde van uw bestelling op onze website € 50 of meer? Dan zenden wij deze gratis naar het door u opgegeven adres binnen Nederland.

Aanvragen die wij voor u declareren bij uw zorgverzekeraar versturen wij de volgende werkdag
Aanvragen die wij op werkdagen ontvangen, worden uiterlijk de volgende werkdag door ons uitgeleverd. De aanvragen die op maandag binnen komen worden uiterlijk dinsdag verstuurd. Aanvragen van dinsdag uiterlijk op woensdag, etc. Aanvragen van vrijdag en in het weekend worden uiterlijk maandag verwerkt. Voorwaarde is wel dat de aanvraag volledig is ingediend (inclusief verwijsbriefje indien gevraagd).

Bestellingen via de webwinkel leveren wij op werkdagen uiterlijk de volgende dag uit
Bestellingen die wij op werkdagen ontvangen, worden uiterlijk de volgende werkdag door ons verzonden. De bestellingen die op maandag binnen komen worden uiterlijk dinsdag verstuurd. Bestellingen van dinsdag uiterlijk op woensdag, etc. Bestellingen van vrijdag en in het weekend worden uiterlijk maandag verwerkt. Voorwaarde is wel dat de bestelling is betaald.

Wij leveren uit voorraad
Mocht een product toch tijdelijk niet op voorraad zijn, nemen wij contact met u op om een passende oplossing te vinden.

Levertijd bij vooruitbetaling
Indien u bij het bestellen via de webwinkel ervoor kiest de betaling eerst zelf over te maken, kan het 1-2 werkdagen duren voor we uw betaling hebben ontvangen. Bij ontvangst van de betaling krijgt u per e-mail bericht en wordt uw bestelling nog dezelfde dag verstuurd.

Kies uw gewenste leverdatum
Tot maximaal een maand vooruit kunt u uw bestelling eenvoudig op de dag laten versturen die voor u het beste uitkomt. Vanwege de afwijkende orderafhandeling is het helaas niet mogelijk een leverdatum te kiezen bij bestellingen die u onder vooruitbetaling bestelt.