Waarom zijn de sensorbroekjes (plasbroekjes) nodig?

Tijdens de plaswekkertraining wordt het wekreflex op een volle blaas ontwikkeld. Dit gebeurt door jouw kind elke keer te wekken wanneer het begint te plassen. Hoe sneller dit bij het begin van het plassen van de eerste druppels urine gebeurt, hoe beter. Het is dus belangrijk dat die eerste druppels worden gesignaleerd en daarom gebruiken we het sensor ondergoed.

In dit ondergoed zitten sensor draden verwerkt daar waar normaliter tijdens de slaap kan worden geplast. De eerste druppels zorgen ervoor dat zo direct het alarm van de plaswekker af gaat.

Welke maat moet ik kiezen?

De plasbroekjes zijn in haast alle reguliere confectiematen leverbaar; 104 t/m 176, S, M, L, XL en XXL. Hierbij maken wij wel gebruik van combinatiematen, zoals bijvoorbeeld 116/122 en 128/134. Raadpleeg ook onze maattabel om te bepalen welke maat het beste past.
De jongensmodellen kunnen iets ruimer vallen. Bij twijfel over de maat adviseren wij een maat kleiner te kiezen. De meidenmodellen vallen over het algemeen normaal. De broekjes moeten vooral niet te strak om de benen zitten en zo spoedig mogelijk de druppels urine opvangen in het kruis.

Keuze uit 3 kleuren per model

Het sensor ondergoed lijkt veel op normaal ondergoed. Daarom vinden wij het belangrijk dat de gebruiker keuze heeft uit verschillende kleuren en indien gewenst dagelijks kan wisselen. De jongens kunnen kiezen uit blauw, oranje en een stoere print. De meiden uit roze, groen en zwart met witte hartjes.
Let wel: naast de kleur en het model is ook de binnenzijde verschillend, omdat de sensordraden anders lopen. Bij meisjes komt de urine op een andere plek in het ondergoed dan bij jongens...

Onze sensorbroekjes (plasbroekjes) zijn kwalitatieve onderbroeken 

De sensorbroeken worden met de hand in Portugal volgens de OEKO TEX richtlijnen gemaakt. Ondanks de sensordraden ziet en voelt het ondergoed als normaal ondergoed. Dit vinden wij belangrijk, want veel gebruikers zijn juist helemaal klaar met het dragen van luier achtige oplossingen. Zij willen ook 's nachts graag normaal ondergoed dragen.
Aan de voorkant van het ondergoed zitten 2 drukknoopjes waar het zendertje aan wordt bevestigd.

3 maanden garantie

Zoals aangegeven zitten in de plasbroekjes sensordraden verwerkt. Daarom is het heel belangrijk het wasvoorschrift goed op te volgen. Bij alle sensorbroekjes wordt het wasvoorschrift altijd meegeleverd of klik hier voor een nieuw wasvoorschrift.
Het gebruik en het niet juist naleven van het wasvoorschrift hebben invloed op de kwaliteit en de levensduur van de plasbroekjes. Daarom bieden wij maximaal 3 maanden garantie op het sensor ondergoed.