Zekerheid over je totale kosten

Na 12 weken huren heb je de mogelijkheid om de plaswekker over te nemen in ruil voor de € 50 borg die aan het begin van het huren is betaald.

Je hoeft hier geen gebruik van te maken, maar in de praktijk kiezen best veel ouders hier wel voor. Deels omdat de training nog (net) niet is afgelopen, maar vooral ook omdat men dan op een voordelige manier de plaswekker bezit en later kan gebruiken voor een broertje of zusje dat ook nog in bed plast.

De spelregels zijn eenvoudig

  • Je kan van de huur–koopregeling gebruik maken, nadat je de plaswekker en/of het trilelement voor minimaal 12 weken hebt gehuurd.
  • Tijdens de huurperiode zullen wij je tijdig erop wijzen dat het moment komt dat je de plaswekker kan kopen.
  • Als je van de huur-koopregeling gebruik wilt maken, moet je zelf contact opnemen met Urifoon via telefoonnummer 0297 760 001 of per mail naar [email protected].
  • Bij de huur-koopregeling geldt geen terugwerkende kracht. Dus als je na 15 weken besluit van de huur-koopregeling gebruik te maken, zal de huur over de weken 13 t/m 15 moeten worden voldaan en dit wordt niet verrekend met de overnamekosten.
  • De overnamekosten van de plaswekker zijn € 50. Het eventuele trilelement kost bij overname € 20. Als je van deze regeling gebruik maakt, ontvang je van ons direct de € 50 betaalde borg retour. Deze wordt verrekend met de (eventuele) openstaande factuur/facturen.
  • De plaswekker is pas jouw eigendom als alle facturen die betrekking hebben op de huurperiode en de huur-koopregeling zijn voldaan. Als er 1 maand na de opdracht voor de huur-koopregeling nog 1 of meerdere facturen open staan, heeft Urifoon het recht weer huur in rekening te brengen. De plaswekker is dan namelijk nog niet jouw eigendom en wordt dan nog steeds gehuurd.
  • Bij overname koop je de plaswekker, die op dat moment in jullie bezit is.

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden? Stel de vraag via chat, whatsapp of bel ons op nummer 0297 760 001. Natuurlijk is het ook mogelijk een mail te sturen naar [email protected].