Wasbare oefenbroekjes

Plasongelukjes zijn natuurlijk super vervelend, vooral voor jouw kind en het leidt tot veel onzekerheid, gevoel van schaamte en frustratie. UnderWunder is een Nederlands merk voor speciaal ondergoed dat hierin de oplossing biedt. In tegenstelling tot veel andere merken is het stoer en modieus ondergoed, maar met een geheimpje.

Het is speciaal ondergoed dat een bepaalde mate van urineverlies onzichtbaar absorbeert. De oefenbroekjes hebben een absorptievermogen van gemiddeld 75 ml in 4 uur tijd (dus niet de volledige inhoud van een kinderblaas). Het is juist ontworpen voor kinderen die last hebben van plasongelukjes en geschikt bij de zindelijkheidstraining. Op die manier zijn luiers niet meer nodig. Vanaf de buitenkant zijn ze niet van normaal ondergoed te onderscheiden, dus hij hoeft niet onzeker te zijn dat vriendjes of vriendinnetjes iets doorhebben.

Hoe vallen de absorberende broekjes bij jongens?

De modellen kunnen iets kleiner vallen (in dat geval adviseren we bij twijfel 1 maat groter te kiezen). De maattabel geeft extra verduidelijking voor het vinden van de gewenste pasvorm.

Voor kinderen is dit ondergoed ook ideaal op school wanneer soms kleine plasongelukjes zichtbaar zijn of geroken worden door anderen. UnderWunder zorgt ervoor dat dit niet meer gebeurt.

Wanneer is dit absorberende ondergoed geschikt voor jouw kind?

  • Tijdens de zindelijkheidstraining om van de luiers af te komen
  • Als hij last heeft van plasongelukjes 
  • Als hij zich onzeker voelt bij het ongewild urineverlies, want niemand ziet het

Diverse modellen absorberend ondergoed

Door het trendy ontwerp en het onzichtbare absorberende kruis heeft niemand door dat jouw kind absorberend ondergoed draagt. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit (95% katoen en 5% elastaan) zitten de stoere boxershorts ook nog eens zeer comfortabel. UnderWunder is verkrijgbaar in de maten 92 tot en met 176.

Andere belangrijke weetjes omtrent de wasbare oefenbroekjes:

  • UnderWunder neutraliseert ook grotendeels urinegeur
  • Het ondergoed wordt discreet geleverd
  • Naast absorberend ondergoed voor jouw kind, is er ook UnderWunder incontinentie ondergoed voor volwassenen