Je mag je aankoop binnen 14 dagen (bedenktermijn) na aankoop ruilen of retourneren. Wij vergoeden alle betalingen aan ons, inclusief eventuele verzendkosten voor de bezorging van je order als je jouw volledige order retourneert.
Het is wel van belang dat het product compleet is, ongebruikt en in de oorspronkelijke verpakking zit. Producten die gebruikssporen bevatten, beschadigd of niet compleet zijn, komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.

Omruilen

Als blijkt dat het door jou bestelde artikel toch te klein of te groot is, sturen wij indien voorradig binnen 2 werkdagen na ontvangst van je retourzending een andere maat naar je op.

Retourlabel

Je kunt via ons voordelig een retourlabel kopen.
Meld je retour aan via ons retourportaal (klik hier). Selecteer het artikel (en eventueel aantal) dat retour moet, geef een reden op en kies een afgiftepunt in de buurt.
Voor het aanmelden van jouw retour dien je alleen het ordernummer en emailadres (waarmee de bestelling gedaan is) in te voeren. Het ordernummer begint met “UF” en is terug te vinden op de pakbon of in de mail met de factuur.

De kosten voor retourneren bedraagt € 4,99 (vanuit Nederland). Vanuit België is dit € 6,99.
Geruilde artikelen sturen wij weer kosteloos aan jullie terug. 

 

Huurwekker retour

Is de training geslaagd? Vergeet dit niet te melden aan ons begeleidingsteam, dan sturen we iets feestelijks op! Via de mail [email protected] kun je een retourlabel aanvragen om de huurwekker aan ons terug te sturen (de huur stopt op moment dat wij de wekker retour hebben ontvangen. 

Het terugsturen van de huurwekker is gratis!