Elke plaswekker in meerdere voordeel pakketten beschikbaar

Per type plaswekker bieden wij verschillende pakketten aan. De belangrijkste verschillen zijn:

  • Het kopen of huren van een plaswekker. Huren is de duurzame oplossing, maar kopen kan natuurlijk ook.
  • Het aantal sensorbroekjes: 2, 3 of 4 stuks. Het minimale aantal is 2 stuks. Het is handig om een extra 3e broekje beschikbaar te hebben, want dat legt minder druk op het altijd snel moeten wassen van het gebruikte broekje. 4 Stuks maakt het vooral voor jezelf allemaal extra relaxt.
  • De mate van deskundige begeleiding. Bij elk plaswekkerpakket bieden wij begeleiding gedurende de training en ontvang je automatisch adviezen per mail. Je kan ook altijd telefonisch contact met één van onze experts opnemen om de voortgang van de training van jouw kind te bespreken. Wil je liever dat dezelfde expert jou wekelijks op een vast moment belt om de training goed door te nemen? Kies dan voor het Ultimate pakket, want daar zit deze 1 op 1 coaching standaard bij inbegrepen. Dit pakket heeft door het wekelijkse contact een nog hogere slagingskans.

 

Altijd inclusief deskundige begeleiding tijdens de training

De plaswekker zelf is geen wondermiddel maar een hulpmiddel bij een training. Een training die in de eerste paar weken best intensief kan zijn, omdat je opeens middens in de nacht wordt gewekt. Althans, als het goed is …

Het is wetenschappelijk bewezen dat bedplassers moeilijker wakker worden dan leeftijdgenootjes die niet in bed plassen. De kans bestaat dus dat jouw kind moeilijk wakker wordt van een alarm. Misschien hebben jullie dit zelf al in het verleden ervaren?

Of wat als blijkt dat je kind meerdere plasmomenten 's nachts heeft? Dan gaat elke keer het alarm af en is de training vanwege de vermoeidheid al snel niet meer vol te houden.

Met deskundige begeleiding wordt dit zoveel als mogelijk voorkomen. De vooruitgang is snel zichtbaar, de motivatie blijft hoog en de slagingskans is het grootst. Wij zijn de enige aanbieder van plaswekkers die de training ook echt deskundig begeleidt. Dit doen wij overigens al sinds 1954 met heel veel succes.

 

Met onze zeer ervaren begeleiding krijg je:

  • Geen onnodige gebroken nachten, want elke keer dat het alarm af gaat is het ook echt een leermoment voor jouw kind. Het wordt snel en goed wakker van het alarm en beseft wat er gebeurt. Zo wordt al snel geleerd hoe de prikkels van de volle blaas tijdens het slapen op tijd kunnen worden herkend.
  • Zo min mogelijk alarmmomenten ’s nachts, waardoor de training niet onnodig vermoeiend wordt.
  • Snelle vooruitgang tijdens de training, waardoor de motivatie hoog blijft.
  • De hoogste slagingskans. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat een plaswekkertraining met deskundige begeleiding een substantieel hogere slagingskans heeft dan wanneer de plaswekker niet wordt begeleid.

Tijdens de training ontvangen jullie e-mails met adviezen en oefeningen die passen bij de fase van de training waar jullie op dat moment in zitten. Dit zijn adviezen waarvan wij weten dat deze bij heel veel kinderen effect hebben om bepaalde hobbels te nemen of deze juist te vermijden.

Daarnaast is het ook altijd mogelijk dat je met één van onze experts contact opneemt om de voortgang van de training van jouw kind tot in detail te bespreken. Zo vaak als je wilt. Het meest effectief is het om hiervoor even met ons te bellen (i.p.v. mailen). Hier kan je kind natuurlijk bij aanwezig zijn, maar dit hoeft niet.

Een alternatief is onze 1 op 1 coaching. Naast de besproken e-mails belt één van onze experts jullie wekelijks op een vast moment om de training te bespreken. Met deze intensieve begeleiding is de slagingskans uiteraard het hoogst (bijna 100% als er geen lichamelijke oorzaak van het bedplassen is).

Over slagingskans gesproken, ruim 90% van de kinderen die de Urifoon plaswekkertraining doorloopt is binnen enkele maanden van het bedplassen verlost. Voor de rest van hun leven. Wij bieden dan ook de best gewaardeerde plaswekkertraining van Nederland. Lees hier de ervaringen van honderden ouders en kinderen.

 

Inclusief meerdere sensorbroekjes (plasbroekjes)

De in Portugal met de hand gemaakte sensorbroeken zien eruit als normaal ondergoed, maar zijn voorzien van speciale sensordraden. Met deze sensordraden wordt een groot sensorgebied gecreëerd om het urineverlies snel te signaleren en het alarm direct af te laten gaan.

Aangezien jongens en meisjes anders zijn gebouwd en een ander sensorgebied nodig hebben, zijn er speciale sensorbroekjes voor jongens (boxers) en meisjes (hipsters). Iedereen heeft keuze uit 3 verschillende kleuren.

 

Het bestel- en leverproces

Een afgeronde bestelling versturen wij uiterlijk de eerst volgende werkdag. Via een track en trace code word je op de hoogte gehouden. Dus met een beetje geluk kunnen jullie morgenavond al beginnen om het bedplassen succesvol aan te pakken.

 

Tot slot

Heb je nog vragen of wil je liever even (telefonisch) overleg? Dan zijn wij als volgt bereikbaar:

Van maandag t/m vrijdag

  • Tussen 09 en 17 uur: Telefonisch op nummer 0297 – 760 001
  • Tussen 09 en 22 uur: Chat via onze website
  • De gehele dag per mail naar [email protected]

In het weekend en tijdens feestdagen alleen per mail naar [email protected].