Plaswekker kopen via Marktplaats?

Ook op Marktplaats worden veel Urifoon plaswekkers aangeboden. Vaak tegen de helft van de prijs. Eerlijk is eerlijk, dat klinkt super aantrekkelijk. Maar let wel goed op.

Kopen via Marktplaats blijft een risico, want je hebt nooit 100% zekerheid over de staat van het product en hierop bieden wij geen garantie.

Daarnaast bieden wij onze geroemde deskundige begeleiding bij de plaswekkertraining kosteloos aan onze plaswekker huurders, de kopers van onze Tweedekans plaswekkers en uiteraard aan de eerste koper van de plaswekker. Koop je de plaswekker via Marktplaats en wil je ook gebruik maken van onze succesvolle persoonlijke en deskundige begeleiding? Dan kan je deze hier bestellen vanaf € 29.95.

Waarom Urifoon als oplossing tegen het bedplassen?

Diverse wetenschappelijke studies tonen aan dat plaswekkertraining met deskundige begeleiding de beste oplossing tegen bedplassen is. Vele zorgprofessionals, waaronder de plaspoli binnen ziekenhuizen, passen dit toe.

Door onze ervaring en expertise (sinds 1954!) hebben wij de training in de loop der decennia zo goed ontwikkeld, dat in principe ieder kind (zonder lichamelijke oorzaak van het bedplassen) hiermee is geholpen. Gelukkig zijn dit verreweg de meeste kinderen.

Het succes zit niet zo zeer in de plaswekker zelf – want er zijn meerdere andere plaswekkers die een alarm geven als in bed wordt geplast – maar juist in de persoonlijke hulp, adviezen en begeleiding die we daarbij verlenen als je kind niet snel wakker wordt van het alarm.

Géén enkele andere aanbieder van plaswekkers helpt je deskundig tijdens de training. Wat moet je doen als je kind niet snel goed wakker wordt van het alarm? Wat moet je doen als je kind meerdere keren per nacht plast, waar door de training niet is vol te houden? Wat is het beste moment om te stoppen met de training? Wat doe je in geval van een terugval?

Veel voorkomende voorbeelden waarbij andere aanbieders jullie laat zwemmen, omdat zij die begeleiding niet bieden. Hierin is Urifoon al 70 jaar echt uniek.

Over zwemmen gesproken. Dat leer je ook niet door een zwembroek te kopen en in het zwembad te springen. Je kind heeft op bepaalde momenten toch echt advies nodig. Zo ook met de plaswekkertraining.

Voor de allerhoogste slagingskans is het belangrijk dat je tijdens de training snel vooruitgang boekt waardoor de motivatie hoog blijft om door te trainen. Het is niet (of in ieder geval veel minder) belangrijk hoe leuk of mooi de plaswekker eruitziet.

Ouders beoordelen Urifoon met een 9,6 en ook vele zorgprofessionals bevelen ons aan. Benieuwd naar de ervaringen van gebruikers van onze plaswekkermethode? Klik dan snel hier en lees meer dan 1.000 recente echte ervaringen.

Wij hebben al meer dan 1.000.000 kinderen van het bedplassen af geholpen. Is jouw kind de volgende?