Anderen lezen ook

10 voordelen van wasbaar incontinentie ondergoed
10 voordelen van wasbaar incontinentie ondergoed
11 December 2023
Wasbaar incontinentie ondergoed is een goed alternatief voor wegwerp incontinentie materiaal en biedLees meer
Welke plaswekker is de beste keuze?
Welke plaswekker is de beste keuze?
4 Juli 2023
Een plaswekker wordt meestal 1 maar maximaal een paar keer in een mensenleven besteld. Hierdoor ontbLees meer
Verschil tussen plashorloge of plaswekker
Verschil tussen plashorloge of plaswekker
3 Mei 2023
Kort gezegd komt het hier op neer. Met een plaswekker leer je de prikkels van een volle blaas te herLees meer
Werkt een plaswekker echt?
Werkt een plaswekker echt?
15 Maart 2023
Bedplassen is niet een onderwerp waar makkelijk over wordt gesproken. Zowel niet door het kind dat nLees meer

Persoonlijke hulp bij de plaswekker

Wij krijgen geregeld het gevoel dat mensen denken dat met het kopen of huren van een plaswekker het probleem bedplassen is opgelost. Helaas is dit niet het geval. Een plaswekker is geen wondermiddel, maar een hulpmiddel bij een training.
Meerdere aanbieders van plaswekkers schetsen het ideale plaatje: De plaswekker geeft alarm op het moment dat je kind in het sensorbroekje plast. Jouw kind wordt wakker en maakt de plas op de wc af. Door dit dagelijks te herhalen, leert je kind na enige tijd het signaal van een volle blaas tijdens de slaap tijdig te herkennen. Het wordt uit zichzelf wakker om naar de wc te gaan.

Wij weten als geen ander dat de plaswekkertraining lang niet bij iedereen volgens dit ideale plaatje verloopt. Lang niet iedereen wordt (makkelijk) wakker van een alarm, want bedplassers hebben in de regel een hoge wekdrempel. Daarom bieden wij onze unieke persoonlijke begeleiding standaard bij elke training. Deze is zéér deskundig, ervaren en succesvol. Wij doen dit al sinds 1954 met een gemiddelde klantwaardering van een 9,7.
Met onze deskundige begeleiding zorgen we ten eerste voor een zichtbare snelle vooruitgang. Hoe? Door jouw kind te leren snel en goed wakker te worden van het alarm. En niet onbelangrijk, met onze adviezen maken wij de training ook minder vermoeiend voor alle betrokkenen door onnodige plas- en alarmmomenten te vermijden. Zo wordt de training makkelijker volgehouden en sneller succesvol afgerond.

Hoe een plaswekker jouw kind wél kan helpen

Je kent misschien wel de verhalen dat men een plaswekker heeft geprobeerd, maar dat het niet heeft geholpen. Zeer waarschijnlijk werden deze kinderen nooit snel en goed wakker van het alarm van de plaswekker en zijn ze hier niet in geholpen.

Met onze begeleiding zorgen we ervoor dat: 

  • Je kind goed reageert op het alarm van de plaswekker. Dit is geen vanzelfsprekendheid, want bedplassers worden moeilijker wakker dan leeftijdgenootjes die niet in bed plassen. 
  • Je kind zich bewust is van wat er gebeurt als het alarm af gaat. Naast snel wakker worden van het alarm de belangrijkste stap tijdens de training. Als je kind in een soort van slaapdronken toestand gaat handelen 's nachts, blijft alles onbewust plaatsvinden. Om van het bedplassen af te komen, is het belangrijk dat je kind zich bewust is van wat er gebeurt. 
  • Er niet onnodig vaak per nacht in bed wordt geplast. Met een luier heb je niet in de gaten hoe vaak jouw kind tijdens de slaap plast. Is het 1 grote plas of zijn het meerdere plasmomenten? Tijdens de plaswekkertraining merk je dit wel, want bij elk plasmoment gaat het alarm af. Als het alarm meerdere keren per nacht gaat, is de plaswekker training niet lang vol te houden. Te vermoeiend voor alle betrokkenen. Met onze adviezen wordt de training minder vermoeiend, is daardoor makkelijker vol te houden en wordt daardoor vaker succesvol afgerond. 

Op deze manier wordt snel zichtbare vooruitgang geboekt. Zo blijft de motivatie hoog en wordt de training vaker succesvol afgerond dan wanneer de plaswekker training niet wordt begeleid.

Hoe werkt de begeleiding van Urifoon?

Als je voor de Urifoon plaswekker kiest, ontvangen jullie standaard:

  • Scorekaarten en stickers om de voortgang per nacht op een motiverende manier vast te leggen en te belonen
  • E-mails gedurende de gehele training. De meeste e-mails ontvang je in het begin van de training, omdat deze periode het meest belangrijk is om goed door te komen. Wij weten als geen ander wat de belangrijkste situaties en hobbels kunnen zijn op de verschillende momenten tijdens de training. Hierop is de timing van de adviezen in deze e-mails afgestemd. Wij raden je aan deze te lezen en toe te passen waar nodig. Het heeft bij heel veel kinderen het verschil gemaakt tussen wel of niet succesvol de plaswekker training af te ronden.
  • De adviezen uit de e-mails zijn generiek en gebaseerd op de honderdduizenden kinderen die wij sinds 1954 met de Urifoon plaswekker training hebben bijgestaan. Jouw kind is uniek en verdient ook de persoonlijke begeleiding als dat nodig mocht zijn. Je kunt tijdens kantooruren telefonisch contact met ons op te nemen en dan bespreken wij de voortgang van de training van jouw kind en kunnen jullie dan heel gericht van advies voorzien om de training zo soepel en doelgericht mogelijk te laten verlopen. Je kunt ons bellen op 0297 760 001, maar een mail sturen naar [email protected] kan uiteraard ook.
  • Wij helpen jullie gedurende de gehele training en net zo vaak totdat jouw kind zindelijk is. Uiteraard ook bij een eventuele terugval als daar helaas sprake van is. En natuurlijk ook als je met dezelfde plaswekker met een andere dochter of zoon gaat trainen. Ons team staat van maandag t/m vrijdag tussen 9 en 17 uur voor jullie klaar.

Horen wij dat de training is geslaagd, dan sturen wij je kind een vrolijke verrassing.

1 op 1 coaching

Urifoon biedt ook 1-op-1 coaching aan bij de plaswekkertraining. Hierbij belt één van onze deskundige en ervaren specialisten jullie wekelijks op om de voortgang van de training van jouw kind te bespreken. Zo is er gedurende de training een vinger aan de pols en worden eventuele hobbels voorkomen of heel snel opgelost. Dit is echt de snelste weg naar resultaat met de hoogste slagingskans.

Is de deskundige en persoonlijke begeleiding van Urifoon voor iedereen beschikbaar? Ja!

Onze begeleiding is gratis voor diegene die een nieuwe Urifoon plaswekker hebben gekocht of bij ons een plaswekker huren. Klanten die bij ons de plaswekker hebben besteld, staan automatisch geregistreerd. Heb je de Urifoon plaswekker bij 1 van onze partners gekocht? In de doos zit een aanmeldkaart voor begeleiding. Stuur deze aub even op. Dan staan jullie gelijk goed geregistreerd en profiteren jullie van alle voordelen en onze deskundige begeleiding. 

Gebruik van 2e hands plaswekker via familie, vrienden of Marktplaats 

Ook dan kan je gebruik maken van onze unieke persoonlijke en deskundige begeleiding los bestellen. Je ontvangt dan 2 scorekaarten met stickers en ook automatisch onze zeer informatieve e-mails met deskundige adviezen en praktische tips. Tijdens kantooruren kun je telefonisch contact opnemen met onze deskundige helpdesk (telefoon 0297 760 001) om de voortgang van de training van jouw kind te bespreken.
Reacties
Laat een reactie achter