Waarom zijn de sensorbroekjes (plasbroekjes) nodig?

Tijdens de plaswekkertraining wordt het wekreflex op een volle blaas ontwikkeld. Dit gebeurt door jouw kind elke keer te wekken wanneer het begint te plassen. Hoe sneller dit bij het begin van het plassen van de eerste druppels urine gebeurt, hoe beter. Het is dus belangrijk dat die eerste druppels worden gesignaleerd en daarom gebruiken we het sensor ondergoed.

In dit ondergoed zitten sensor draden verwerkt daar waar normaliter tijdens de slaap kan worden geplast. De eerste druppels zorgen ervoor dat zo direct het alarm van de plaswekker af gaat.

Onze sensorbroekjes (plasbroekjes) zijn kwalitatieve onderbroeken 

De sensorbroeken worden met de hand in Portugal volgens de OEKO TEX richtlijnen gemaakt. Ondanks de sensordraden ziet en voelt het ondergoed als normaal ondergoed. Dit vinden wij belangrijk, want veel gebruikers zijn juist helemaal klaar met het dragen van luier achtige oplossingen. Zij willen ook 's nachts graag normaal ondergoed dragen.
Aan de voorkant van het ondergoed zitten 2 drukknoopjes waar het zendertje aan wordt bevestigd.
 

3 maanden garantie

Zoals aangegeven zitten in de plasbroekjes sensordraden verwerkt. Daarom is het heel belangrijk het wasvoorschrift goed op te volgen. Bij alle sensorbroekjes wordt het wasvoorschrift altijd meegeleverd of klik hier voor een nieuw wasvoorschrift.

Het gebruik en het niet juist naleven van het wasvoorschrift hebben invloed op de kwaliteit en de levensduur van de plasbroekjes. Daarom bieden wij maximaal 3 maanden garantie op het sensor ondergoed.