Wasbare oefenbroekjes

Plasongelukjes zijn natuurlijk super vervelend, vooral voor jouw kind en het leidt tot veel onzekerheid, gevoel van schaamte en frustratie. UnderWunder is een Nederlands merk voor speciaal ondergoed dat hierin de oplossing biedt. In tegenstelling tot veel andere merken is het mooi, stoer of modieus ondergoed, maar met een geheimpje.

Het is speciaal ondergoed dat een bepaalde mate van urineverlies onzichtbaar absorbeert. De broekjes hebben een absorptievermogen van gemiddeld 75 ml in 4 uur tijd (dus niet de volledige inhoud van een kinderblaas). Het is juist ontworpen voor kinderen die last hebben van plasongelukjes en geschikt bij de zindelijkheidstraining. Op die manier zijn luiers niet meer nodig. Vanaf de buitenkant zijn ze niet van normaal ondergoed te onderscheiden, dus jouw kind hoeft niet onzeker te zijn dat vriendjes of vriendinnetjes iets doorhebben.

Hoe vallen de absorberende broekjes bij meisjes?

Bij meisjes vallen de modellen van de wasbare oefenbroekjes normaal, zoals bij het gewone ondergoed. De maattabel geeft extra verduidelijking voor het vinden van de gewenste pasvorm.

Voor kinderen is dit ondergoed ook ideaal op school wanneer soms kleine plasongelukjes zichtbaar zijn of geroken worden door anderen. UnderWunder zorgt ervoor dat dit niet meer gebeurt.

Wanneer het absorberende ondergoed voor meisjes geschikt is om te gebruiken?

  • Tijdens zindelijkheidstraining om van de luiers af te komen
  • Bij plasongelukjes hoef je niet direct alle kleding te wassen
  • Voor meer zekerheid bij ongewild urineverlies, niemand ziet het
  • Overdag tijdens de menstruatie biedt het comfort en bescherming (ook te gebruiken als extra bescherming naast gebruik van tampons of maandverband)

Diverse modellen absorberend ondergoed

Door het trendy ontwerp en het onzichtbare absorberende kruis heeft niemand door dat jouw kind absorberend ondergoed draagt. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit (95% katoen en 5% elastaan) zit het ook nog eens zeer comfortabel. Voor meisjes bieden wij broekjes in twee modellen: Slip en Hipster. Alle modellen zijn verkrijgbaar in de maten 92 tot en met 176.

Andere belangrijke weetjes omtrent de wasbare oefenbroekjes:

  • UnderWunder neutraliseert ook grotendeels urinegeur
  • Het ondergoed wordt discreet geleverd
  • Naast absorberend ondergoed voor jouw kind, is er ook UnderWunder incontinentie ondergoed voor volwassenen