{{ product_reviews ? product_reviews.count : '0' }} reviews - Je beoordeling toevoegen

Pakket incl. 4 weken huur plaswekker en deskundige begeleiding gedurende de gehele training

 • 4 weken huur Contessa plaswekker
 • Daarna slechts € 1 per dag
 • 2 sensorbroeken
 • Deskundige begeleiding
 • Voor normale tot diepe slapers
 • Voor normale tot diepe slapers
Meer informatie
6800
4000
Let op! Bovenop de kosten van dit product betaalt u 5000 borg. Dit bedrag storten we terug wanneer we dit product van u terug hebben ontvangen.
Op voorraad
Levertijd 2 weken
 • duurzame én voordeligste oplossing
 • inclusief deskundige begeleiding
 • huurkoop-regeling mogelijk
 • huur is dagelijks opzegbaar

Duurzame oplossing: Contessa pakket huren inclusief deskundige begeleiding

De plaswekkertraining duurt in de regel niet meer dan 3 maanden en omdat je de plaswekker zo kort gebruikt, kiezen veel mensen voor het huren in plaats van het kopen van een plaswekker. Huren is een duurzame keuze. De levensduur van onze plaswekker is immers vele malen langer dan de gemiddelde duur van de plaswekker training. Dit maakt het hergebruiken erg duurzaam.

Huren is vaak goedkoper. Onze begeleiding zorgt ervoor dat de training vaker en sneller met succes wordt afgerond. De huur is per dag opzegbaar, dus geen onnodige kosten. Als de training toch langer duurt, bestaat er de huur-koop regeling. Je koopt dan de plaswekker in ruil voor de borg. 

Huren is natuurlijk ook hygiënisch. Elke terug ontvangen plaswekker wordt grondig en anti bacterieel schoon gemaakt. Daardoor lijkt het altijd op een (zo goed als nieuwe) plaswekker.

Lees hier alles over de voordelen van het huren.

Dit pakket bestaat uit de 1e maand huur van de Contessa plaswekker en de aanschaf van het bijbehorende sensor ondergoed, het ondersteunende materiaal en de begeleiding tijdens de training. Daarna betaal je € 1 per dag voor de plaswekker en deze factureren wij per 4 weken vooruit. De huur is per dag opzegbaar en stopt wanneer wij de plaswekker terug hebben ontvangen. Eventueel teveel in rekening gebrachte dagen worden natuurlijk gecorrigeerd. Na het gebruik van de plaswekker kan je alle facturen samen in 1 keer bij je zorgverzekeraar declareren om de vergoeding te ontvangen waar je recht op hebt.

Na 3 maanden kun je eventueel de plaswekker overnemen in ruil voor de borg. Deze bedraagt € 50 en wordt bij het plaatsen van de bestelling in rekening gebracht.

Wat krijg ik als ik de Contessa plaswekker huur?

Je huurt de plaswekker maar ontvangt een nagenoeg compleet pakket waarvan alles (m.u.v. de plaswekker) je eigendom is. Alleen de kleur van het nieuwe sensor ondergoed nog even uitkiezen en je kan direct met de Urifoon plaswekker training beginnen. Je ontvangt namelijk het volgende:

 1. Contessa draadloze plaswekker (huur dagelijks opzegbaar)
 2. Een set van 2 sensorbroekjes
 3. Deskundige en persoonlijke begeleiding
 4. Het pakket wordt gratis naar uw huisadres gestuurd
 5. Gratis retourneren bij het afmelden van het huren van de plaswekker

Omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden, wordt in het onderstaande filmpje de Contessa plaswekker nader toegelicht.

 

Inclusief: Set van 2 sensorbroekjes (plasbroekjes)

De in Portugal met de hand gemaakte sensor onderbroeken voelen en zien eruit als normale onderbroeken, maar zijn voorzien van speciale sensordraden. Met deze sensordraden wordt een groot gebied “bewaakt” om het urineverlies snel te signaleren. Dit is een belangrijk voordeel, want hoe sneller het alarm af gaat bij de eerste druppels urine hoe beter het is. De blaas is dan namelijk nog vol en de hersens gaan dan sneller het verband leggen tussen het gevoel van een volle blaas en wakker worden.

Aangezien mannen en vrouwen anders zijn gebouwd, hebben wij speciale sensorbroekjes voor heren (boxers) en dames (hipsters). Per geslacht is er keuze uit 3 verschillende kleuren.

Inclusief: Persoonlijke en deskundige begeleiding

De plaswekker zelf is geen wondermiddel, maar een onderdeel van een training om van het bedplassen af te komen. De plaswekkertraining. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat deskundige begeleiding bij de plaswekkertraining tot veel betere resultaten leidt. Wij bieden deze begeleiding al sinds 1954 met enorm succes. Er wordt snel vooruitgang geboekt, waardoor de motivatie hoog blijft. Hierdoor is de slagingskans het hoogst.

Urifoon klanten kunnen gratis gebruik maken van onze ervaren professionele en persoonlijke begeleiding, die bestaat uit:

 • E-mails gedurende de gehele training. De meeste e-mails ontvang je in het begin van de training. Deze periode is het meest belangrijk, want je moet snel leren direct wakker te worden van het alarm. Pas dan is de training begonnen.

  Wij weten als geen ander wat de meest voorkomende situaties en hobbels kunnen zijn op de verschillende momenten tijdens de training. De timing van onze adviezen in deze e-mails is hierop afgestemd. Wij raden je dan ook aan deze e-mails goed te lezen en waar nodig toe te passen. Het heeft ook bij volwassenen het verschil gemaakt tussen wel of geen succesvolle training.

 • Ieder mens is uniek en verdient ook de persoonlijke begeleiding als dat nodig mocht zijn. Daarom kan je altijd bellen om de voortgang van de training te bespreken met één van onze ervaren deskundigen.

 • Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 0297 760 001, maar een mail sturen naar [email protected] kan natuurlijk ook.
  Wij helpen je gedurende de gehele training en net zo vaak totdat jij zindelijk is. Uiteraard ook bij een eventuele terugval mocht daar sprake van zijn. 

Is deskundige begeleiding belangrijk tijdens de plaswekker training?

Ja! Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de slagingskans van de plaswekker training veel hoger is wanneer deze deskundig wordt begeleid. Dit is gemeten tijdens de training als een jaar na de training.

Wij durven ook te stellen dat 99% van de negatieve ervaringen met een plaswekker niet goed zijn begeleid of een verkeerde plaswekker gebruikten die niet altijd direct alarm gaf bij de eerste druppels urine. Bij Urifoon is dit gelukkig allemaal wel goed geregeld, waardoor de slagingskans het hoogst is.

Het resultaat van onze persoonlijke begeleiding

Al sinds 1954 hebben wij gedurende de training dagelijks contact met veel volwassenen die een plaswekker gebruiken. Wij weten waar wij het over hebben en wat wij u, als resultaat van de training kunnen beloven. 

Ook wij horen en lezen succesverhalen dat de training met enkele weken is afgerond. Sommigen zeggen zelfs na een aantal dagen. Maar de plaswekker is geen wondermiddel. Het is een hulpmiddel bij een training en iedereen doorloopt deze training op zijn of haar eigen tempo. Houd er rekening mee dat de training 3 maanden duurt, dan valt het in de praktijk meestal erg mee.

Inclusief: Gratis levering op het huisadres

De bestelde plaswekker sturen wij uiterlijk de eerst volgende werkdag gratis naar je toe. Als je ons even belt, kunnen wij dit vaak ook al dezelfde werkdag regelen.

Inclusief: Gratis terug zenden van de gehuurde plaswekker

Neem aub even contact met ons op wanneer de training is afgerond. Wij mailen dan een retour etiket, waarmee de plaswekker gratis terug kan worden gestuurd. De huur stopt op de dag dat wij de plaswekker terug hebben ontvangen.

{{ review.name }}
{{ review.ls_created_at | date('DD/MM/YYYY') }}
{{ review.content }}