Plaswekker huren

Ook voor een plaswekker geldt dat het huren zijn voordelen heeft. U kunt bijvoorbeeld de werking en het effect van een plaswekker eens een maand proberen. En als de plaswekker training snel effect heeft, en het bedplassen is verholpen, is huren ook veel voordeliger dan kopen. Zie onderstaand schema.
 

Duur plaswekker training

Contessa Huren

Contessa Kopen

4 weken

€ 32

€ 129,95

8 weken

€ 64

€ 129,95

12 weken

€ 96

€ 129,95

16 weken

€ 128

€ 129,95

 
Shop plaswekker huren          Shop plaswekker kopen
 

Conclusie: Huren is bijna altijd goedkoper!

Bijna 90% van de gebruikers van onze plaswekkers is binnen 3 maanden van het bedplassen af. Achteraf gezien was voor al deze klanten het huren van de Contessa plaswekker dus voordeliger geweest dan deze plaswekker te kopen...
 
Indien het vergelijk wordt gemaakt met de goedkopere Mickey plaswekker is het huren van de Contessa plaswekker bij een huurperiode tot 12 weken voordeliger. En u beschikt met de Contessa over een kwalitatief nog betere plaswekker die speciaal geschikt is voor kinderen en volwassenen die diep slapen en daardoor moeilijk wakker worden.
 

Huur–koop regeling

Indien de huurperiode minimaal 3 maanden achtereen duurt, heeft u de mogelijkheid de plaswekker voor € 50 te kopen. Lees hier alles over deze aantrekkelijke regeling. 
 

Betrouwbaar en ook hygiënisch

Wanneer u een plaswekker van Urifoon huurt, bent u natuurlijk ook altijd verzekerd van een zeer betrouwbaar top product tegen bedplassen. Niet voor niets wordt onze beste plaswekker ook als huurmodel aangeboden. Tevens wordt elke set gedesinfecteerd voordat deze naar u toe wordt gestuurd.
 

Prijs

Bij de plaswekkers staan de huurprijzen per week getoond. Indien het laatste deel van de huurperiode een gebroken week betreft, zal hiervoor een dagprijs van € 1 voor de plaswekker en € 1,25 voor de plaswekker met trilelement in rekening worden gebracht. Bij het bestellen wordt de minimale huurperiode van 4 weken in rekening gebracht.
 
Met zeer veel zorgverzekeraars hebben wij dermate goede afspraken, dat wij de kosten van de plaswekker (gedeeltelijk) voor u declareren. Uw vergoeding wordt dan direct in uw bestelling verwerkt. Zo ontvangt u een fikse korting of betaalt u zelfs helemaal niets!
 
Controleer hier of u voor deze korting direct in aanmerking komt. Zo ja, bestel dan via het speciale aanvraagformulier dat op deze site bij uw zorgverzekeraar staat vermeld.
 

Lees ook:                                                                                                               

Het plaswekkerpakket tegen bedplassen                                               

De plaswekkertraining

Onze plaswekkers

Tijdsduur plaswekkertraining

Het succes van Urifoon

Wanneer Urifoon (nog) niet

Scorekaart