Plaswekker huren

De plaswekkertraining duurt in de regel niet meer dan 3 maanden en daarom wordt het huren van een plaswekker vaak gekozen. Het biedt namelijk vele voordelen t.o.v. het kopen ervan:

  • Huren is vaak goedkoper. Tijdens de training worden jullie door ons deskundig begeleid en ook is er de mogelijkheid tot 1 op 1 coaching. Deze begeleiding zorgt ervoor dat de training vaker en sneller met succes wordt afgerond. Omdat de huur per dag opzegbaar is, is dit heel vaak de goedkoopste oplossing.
Zie onderstaand schema.
 

Duur plaswekker training

Contessa Huren

Contessa Kopen

4 weken

€ 28

€ 134,95

8 weken

€ 56

€ 134,95

12 weken

€ 84

€ 134,95

16 weken

€ 112

€ 134,95

 

Als de training onverwacht toch langer bestaat er de huur-koop regeling. Dit betekent dat je na 3 maanden de plaswekker kunt kopen in ruil voor de betaalde borg. De huur stopt op dat moment en je bent per saldo even duur uit dan wanneer je aan het begin de plaswekker had gekocht. Daarmee lijkt het huren op kopen op afbetaling.

Indien het vergelijk wordt gemaakt met de goedkopere Mickey plaswekker is het huren van de Contessa plaswekker bij een huurperiode tot 12 weken voordeliger. En je beschikt met de Contessa over een kwalitatief nog betere plaswekker die speciaal is geschikt voor kinderen en volwassenen die diep slapen en daardoor moeilijk wakker worden.

  • Huren is een duurzame keuze. De levensduur van onze plaswekkers is vele malen langer dan de gemiddelde duur van de plaswekker training. Dus wat doe je na afloop van de training met de plaswekker. Doorverkopen of weggeven kan natuurlijk altijd, maar als je daar niets bij voelt is, is huren de beste oplossing.
 

Betrouwbaar en ook hygiënisch

Wij krijgen geregeld de vraag of huren wel hygiënisch is. Natuurlijk zorgen wij daarvoor. Elke terug ontvangen plaswekker wordt grondig en anti bacterieel schoon gemaakt. Daardoor lijkt het altijd op een (zo goed als nieuwe) plaswekker. Wij leggen graag uit hoe dit komt:

  • Het verloop van de plaswekkers is groot, dus het assortiment blijft jong. Best veel mensen kiezen om verschillende redenen uiteindelijk voor de huur-koop regeling. Dit betekent dat wij weer een nieuwe plaswekker inzetten om te kunnen verhuren.

 

  • Tijdens het schoonmaken wordt elke plaswekker ook technisch grondig gecontroleerd en gerepareerd waar nodig. Elke plaswekker die wij verhuren ziet er uit als een nieuwe plaswekker en functioneert ook als een nieuwe plaswekker. Bij twijfel wordt een plaswekker namelijk niet meer ingezet maar gerecycled.
 

Prijs

Het huren van de plaswekker kost € 1 per dag en eventueel € 0,30 per dag voor het trilelement. Wij factureren per 4 weken vooruit en zo'n periode betaal je ook bij het bestellen van de plaswekker. De huur stopt als wij de plaswekker terug hebben ontvangen en wij crediteren de eventueel teveel gefactureerde dagen.
 
De plaswekker kan gratis terug worden gestuurd. Neem aan het einde van de training even contact met ons op en wij mailen kosteloos een retour etiket. Wel zo makkelijk.  
 
Met zeer veel zorgverzekeraars hebben wij dermate goede afspraken, dat wij de kosten van de plaswekker (gedeeltelijk) voor jullie kunnen declareren. Controleer hier of jullie voor deze vergoeding direct in aanmerking komen. Dit scheelt geld en de eventuele administratie om het zelf te regelen. Handig toch?
 
Shop plaswekker huren          Shop plaswekker kopen
 

Lees ook:                                                                                                               

Het plaswekkerpakket tegen bedplassen                                               

De plaswekkertraining

Onze plaswekkers

Tijdsduur plaswekkertraining

Het succes van Urifoon

Wanneer Urifoon (nog) niet

Scorekaart