Mickey plaswekkerset met 2 sensorbroekjes, matrasbeschermer en deskundige begeleiding
10 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
De meest verkochte plaswekker set voor kinderen die niet heel moeilijk wakker worden. Inclusief 2 sensorbroekjes, een matrasbeschermer en kunt u kosteloos gebruik maken van onze deskundige begeleiding.
€157,85 €149,80
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Mickey plaswekkerset met 2 sensorbroekjes, matrasbeschermer én deskundige begeleiding

Een complete plaswekker set inclusief goed absorberende matrasbeschermer. Eventuele plasongelukjes worden eenvoudig opgevangen. Met dit pakket heeft u dat wat nodig is om het bedplassen serieus en veilig aan te pakken:

 1. Mickey draadloze plaswekker
 2. Een set van 2 sensorbroekjes
 3. Stimulerende scorekaart
 4. Goed absorberende matrasbeschermer
 5. Deskundige en persoonlijke begeleiding
 6. Informatief boekje Juf Sas en de Plasklas (bij kinderen onder de 10 jaar)
 7. Gratis verzenden

De Mickey is vernieuwd! Natuurlijk nog steeds draadloos voor het optimale slaapcomfort. Deze plaswekker biedt de keuze uit 5 verschillende alarmsignalen en het volume is eenvoudig in hoogte in te stellen. Maar bovenal onderscheidt deze plaswekker zich door haar zeer kindvriendelijke vormgeving.

In onderstaande video wordt de werking van de Mickey plaswekker duidelijk toegelicht.

Eigenschappen Mickey
• Apart lichtsignaal indien batterij zender bijna op is
• De ontvanger is voorzien van een nachtlampje
• De zender bevat een 3V batterij (CR 2032)
• Afmeting ontvanger: 12 x 7 x 4 cm
• Afmeting zender: 5 x 4 x 0,8 cm

Sensorbroekjes
Dit op het oog normale ondergoed is voorzien van speciale sensordraden. Met deze sensordraden wordt een groot sensorgebied gemaakt wat urineverlies snel moet signaleren. Aangezien jongens en meisjes anders zijn gebouwd hebben wij speciale sensorbroekjes voor jongens en meisjes. De blauwe boxers zijn voor de jongens. De groene hipsters voor de meisjes. Bij beide modellen worden de eerste druppels urine altijd gesignaleerd. Zeer belangrijk voor een efficiënte en effectieve training!
Bij het bestellen heeft u de mogelijkheid om met korting een extra sensorbroekje bij te bestellen. Dit is handig voor kinderen die 's nachts veel plassen.

Stimulerende scorekaart
Met de plaswekker wordt een stimulerende scorekaart meegeleverd. Hierop kan dagelijks het resultaat van de afgelopen nacht worden bijgehouden. Op deze wijze kunnen punten worden verdiend en dit heeft vaak een stimulerende werking. Gebruikers onder de 10 jaar ontvangen ook een stickervel, waarvan er dagelijks 1 op de scorekaart kan worden geplakt.

Onze persoonlijke en professionele begeleiding kan heel gericht worden ingezet indien wij periodiek een kopie van de ingevulde scorekaart ontvangen.

Matrasbeschermer
Onze matrasbeschermer is goed absorberend en ademend. Dat is erg belangrijk! Als er zeil of plastic in bed ligt, of er wordt een luier over het sensorbroekje gedragen dan is de kans groot dat het gaat broeien. Hierdoor kan vocht of condensvorming optreden in de zender komen. Met alle problemen van dien. Daarom raden wij u onze matrasbeschermer sterk aan!
 
Persoonlijke begeleiding
Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat begeleiding bij de plaswekkertraining tot betere resultaten leidt. Urifoon biedt aan haar klanten professionele en persoonlijke begeleiding. Het resultaat: Van onze gemotiveerde klanten is 90% binnen 3 maanden zindelijk!

Voorbeelden van situaties waarbij onze begeleiding al sinds 1954 zeer effectief is gebleken:

 • De gebruiker wordt niet wakker van het alarm van de plaswekke.
 • De gebruiker plast minimaal 2 keer per nacht. Hierdoor is de plaswekkertraining na een aantal weken bijna niet vol te houden.
 • De gebruiker reageert op het alarm, maar is zich niet bewust van wat er gebeurt.

Deze professionele en persoonlijke begeleiding is kosteloos voor klanten die bij ons staan geregistreerd. Alle andere gebruikers van een plaswekker kunnen deze begeleiding ontvangen door te bellen naar 0900-bedplassen (60 cent per minuut).

Optioneel! Een extra ontvanger

Zeker de eerste weken is het belangrijk dat een ouder het kind in de nacht helpt als het alarm af gaat. Met een extra ontvanger zorgt u ervoor dat op uw kamer ook het alarm af gaat, wanneer in bed wordt geplast. Dan weet u zeker dat u geen plasmoment mist.

Het alarm van de Mickey is luid, dus in de nacht goed hoorbaar. Maar heeft uw kind het alarm graag niet te hard of als u echt geen alarm wilt missen, dan is een extra ontvanger in huis het overwegen waard. 

Tot slot
Heeft u gecontroleerd of u voor een vergoeding in aanmerking komt? Klik hier voor de mogelijkheden. Als u de plaswekker zelf betaalt (of voorschiet voor de zorgverzekering) dan bieden wij verschillende betaalmethoden aan: iDeal, credit card, Paypal, overmaken en achteraf betalen via Klarna. Indien u de factuur straks zelf wilt indienen bij uw zorgverzekeraar, adviseren wij u:

 1. Maak geen gebruik van Klarna. In dat proces ontvangt u namelijk van Klarna de factuur en deze wordt door de meeste zorgverzekeraars niet geaccepteerd!
 2. Vul de naam en geboortedatum van de gebruiker in. veel zorgverzekeraars keren alleen de vergoeding uit wanneer deze gegevens op de factuur staan vermeld.
Marloes
Placed on 08 October 2020 at 09:03
Handige plaswekker. De eerste week ging die vaak af maar in de tweede week zien we al een goede vooruitgang. De begeleiding van Urifoon heeft hier ook zeker aan bijgedragen. De scorekaart en stickers zijn stimulerend. Wij hebben ook een extra ontvanger besteld, dat is handig als je je kind wil helpen aangezien je niet altijd in de buurt van de slaapkamer bent.
Rouweler
Placed on 23 July 2020 at 11:00
Sensor heeft vertraging. Lenn eerste nacht nat bed terwijl alarm niet af ging. Níeuwe sensor gekregen. Deed het ook niet goed. Gaat pas af na flinke drup ter grote van een kiwi. Contessa gekregen. Die doet het wel beter. Service Pia van urifoon was heel goed!
Marielle Wubben
Placed on 27 March 2020 at 09:10
Wauw wat zijn wij hier blij mee. Hij kwam binnen en we zijn gelijk gestart. Nadat we iedere nacht een ongelukje hadden in bed was ik erg benieuwd of het werkte. Nu 2 weken verder 1 ongelukje voor de rest Droog!!! Super blij hier mee!
Evelyn Wind
Placed on 24 February 2020 at 15:45
Werkt goed hoop dat ze het snel kan oppakken ze wordt goed wakker van de wekker
Sylvana Schweinsberg
Placed on 14 February 2020 at 22:52
Werkt perfect! Blij mee...
Nicky Hoenderboom
Placed on 30 September 2019 at 14:30
Vind het nog lastig te beoordelen. Hij wordt vaak niet direct wakker maar lijkt wel minder te plassen. Wordt vervolgd!
Corrie Coenradi
Placed on 08 September 2019 at 09:54
Super ding de eerste x werd die er alleen nie wakker van
Tadema
Placed on 24 July 2019 at 18:23
We zijn er tevreden over,alleen word mijn dochtertje niet wakker door het alarm.
En heb 2 broekjes erbij, maar daar ben ik zo door 1 nacht heen,en dan moet de wekker uit
Nicole Klop
Placed on 15 July 2019 at 10:18
Gekocht, de eerste nachten 3 keer eruit. Maar na 1,5 week al droog!! Of mijn zoon werd zelf wakker om te plassen. Nooit gedacht dat het zo goed zou helpen. In 3e week al zonder alarm geslapen.
Will
Placed on 10 October 2018 at 23:14
Goede plaswekker, duidelijke beschrijvingen zijn bijgevoegd en de begeleiding lijkt me handig.
Geen specificaties gevonden