UnderWunder Jongens Boxer, monkey
5 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Mooi wasbaar ondergoed met een geheimpje. Het absorbeert probleemloos urineverlies bij plasongelukjes.
€17,95
  • Gratis verzending > €50
    in Nederland
  • 14 dagen zichttermijn
  • Bestel nu
    Betaal achteraf

Een mooie boxershort met een geheime absorptielaag die alleen jij en ik weten. Niemand zal aan de buitenkant zien dat het veel meer is dan alleen maar mooi ondergoed. Prijs per stuk. Verpakt in een handig meeneem etui.

Absorptievermogen
Het absorptievermogen is gemiddeld 75 ml gemeten in 4 uur tijd. Dus uitermate geschikt voor het opvangen van scheutjes en druppels (urine en/of vloeibare ontlasting).

Materiaal
95% katoen, 5% elastaan.

Ruby Mayr
Placed on 22 September 2021 at 10:59
Te groot, telefonisch contact opgenomen. Ze waren heel eerlijk dat dit niet het juiste product voor mijn zoontje was. Retour is mega netjes afgehandeld. Zelfs de verzendkosten krijg ik terug.
Ria
Placed on 26 August 2021 at 14:15
Super broekje! Zit prettig en vangt behoorlijk wat op als hij even te laat bij de wc komt! Heel fijn!
Anoniem
Placed on 29 June 2021 at 16:13
Het broekje ziet er netjes uit, alleen valt ontzettend groot uit… had ze beter een maatje kleiner kunnen bestellen maar daar kwam ik pas achter na het wassen. Of de broekjes dus ook doen waar ze voor gemaakt zijn kan ik dus helaas weinig over vertellen..
Talitha
Placed on 05 June 2021 at 15:01
Heel fijn ondergoed. Goede kwaliteit! Heeft mijn zoon van inmiddels 6 de afgelopen twee jaar veel zekerheid gebracht op school. Omdat hij in de kleuterklas vaak net te laat was met het aanvoelen van een plasje was hij regelmatig nat in de kleuterklas. Dit ondergoed helpt om het eerste straaltje op te vangen waardoor zijn broek niet nat werd. We gebruiken het ondergoed nog steeds voor ‘s nachts. Niet om een hele plas op te vangen want daar is de inlage niet dik genoeg voor maar wel voor de eerste druppels. Heel erg tevreden dus, al twee jaar en het geld meer dan waard!
Maat valt iets aan de grote kant maar draagt dus twee jaar door
Janneke
Placed on 04 October 2019 at 13:05
De levering verloopt prima. Product ziet er netjes uit. Ik koop al heel wat jaren Under Wunder ondergoed.
Het valt me wel op dat de slips ,ondanks dat ze niet in de droger gaan, snel slijten bij het locksel bij de overgang van fleece naar gewone tricot.
Jammer want de slips zijn niet goedkoop.
Geen specificaties gevonden