Apollo 24 1 pak Dry-Mate papieren-sensor inleggers à 25 stuks
Apollo 24 1 pak Dry-Mate papieren-sensor inleggers à 25 stuks

1 pak Dry-Mate papieren-sensor inleggers à 25 stuks

1375
Op voorraad
Levertijd 1-2 werkdagen
  • vóór 20.00u besteld, zelfde dag verstuurd*
  • 14 dagen bedenktermijn
  • gratis verzending binnen NL boven €50
  • achteraf betalen mogelijk

Dry-Mate: De papieren sensor inlegger. Deze oplossing werkt alleen i.c.m. de Apollo 24 plaswekker!

Voor een effectieve training is het heel belangrijk dat bij het plasmoment het alarm zo snel mogelijk af gaat. Men traint dat plasmoment namelijk zo snel mogelijk aan te voelen. Deze papieren sensor inlegger "bewaakt" zo'n 200 cm² in het eigen ondergoed. Alarm volgt zodra ergens in dit gebied wordt geplast. Door deze effectieve aanpak ziet men snel vooruitgang en zijn de plasongelukjes sneller onder controle.

Andere voordelen van de Dry-Mate papieren sensor inlegger zijn:

  • Eenvoudig te plaatsen in het eigen ondergoed en snel te verschonen
  • De inlegger lekt niet door, dus als men snel op het alarm reageert hoeft het ondergoed niet te worden verschoond
  • Minder wasgoed, want de natte inlegger gooit men weg 
  • Zeer eenvoudig in gebruik!

In dit pakket zitten 25 inleggers. Deze zijn per pak van 25 stuks na te bestellen.

Evelien
15/03/2022
De Dry-mate sensor inleggers werken zoals ze horen. Al bij kleine druppels urine gaat het alarm af. Ze zijn alleen wat groot en daardoor lastig in de kleine onderbroekjes te krijgen. De klip is vrij gemakkelijk aan te sluiten, maar omdat de inleggers niet zo dik zijn, scheurt de klip er ook wel makkelijk af bij wat intensiever gebruik, zoals overdag (dat zal 's nachts minder een probleem zijn). Voor ons zijn ze handig voor erbij, maar de onderbroekjes vinden we handiger.
Irma Berkenpeis
12/04/2021
De Dry mate sensor inleggers kunnen voor kinderen wat lastig zijn met het inbrengen bij de onderbroekjes, dus daar hebben ze in het begin wel wat begeleiding bij nodig. Onze jongen van 10 had dit snel onder de knie en vond het vanaf dag 1 heel fijn werken. Ze hebben een groot oppervlakte waar een sensor in zit en daardoor wordt urine verlies snel gedetecteerd. Wij hebben het gebruikt voor overdag met de eigen ondergoed en de oranje clip van de Apollo24, wat als voordeel heeft dat niet gelijk het ondergoed en onderkleding helemaal vervangen hoeft te worden.
Susan
17/11/2020
In principe een heel handig product aangezien je geen onderbroeken hoeft te wassen, maar mijn zoon wil ze niet gebruiken. De randen schuren langs zijn benen. Mocht je kind daar geen last van hebben, dan zou ik ze zeker aanraden.
Ruben
28/07/2020
Tevreden alleen bij meer dan een druppel per keer is hij niet meer te gebruiken. Zo heb je er redelijk wat per dag nodig. Maar doet wat hij moet doen.
Gerjanne Versteeg
06/05/2020
Superfijne inleggers. Ik gebruik ze voor onze dochter die overdag nog weleens te laat naar de wc gaat. Deze onderleggers schelen een hele berg onderbroeken in de was! Ook is het gelijk bij de eerste druppel een alarm. Hierdoor wordt ze extra goed getraind om op tijd te gaan.
Dieteke Visser
02/12/2019
Ideaal dat eigen ondergoed gebruikt kan worden. Reageert zeer snel op urineverlies.