Anderen lezen ook

10 voordelen van wasbaar incontinentie ondergoed
10 voordelen van wasbaar incontinentie ondergoed
11 December 2023
Wasbaar incontinentie ondergoed is een goed alternatief voor wegwerp incontinentie materiaal en biedLees meer
Welke plaswekker is de beste keuze?
Welke plaswekker is de beste keuze?
4 Juli 2023
Een plaswekker wordt meestal 1 maar maximaal een paar keer in een mensenleven besteld. Hierdoor ontbLees meer
Verschil tussen plashorloge of plaswekker
Verschil tussen plashorloge of plaswekker
3 Mei 2023
Kort gezegd komt het hier op neer. Met een plaswekker leer je de prikkels van een volle blaas te herLees meer
Werkt een plaswekker echt?
Werkt een plaswekker echt?
15 Maart 2023
Bedplassen is niet een onderwerp waar makkelijk over wordt gesproken. Zowel niet door het kind dat nLees meer

De hoogste slagingskans tegen bedplassen

Het unieke van Urifoon is dat wij niet alleen plaswekkers verkopen en verhuren, maar dat wij oprecht betrokken zijn bij de voortgang van de training. Wij willen net zo graag als jij dat de training slaagt en jouw kind snel van droge nachten kan genieten. Onze kennis en kunde uit bijna 70 jaar ervaring zetten wij in om jouw kind zo snel mogelijk te laten stoppen met het bedplassen.
Je kent misschien verhalen van mensen die zeggen dat ze de plaswekker hebben geprobeerd, maar dat het niet heeft gewerkt. Misschien hebben jullie zelf wel zo'n ervaring in het verleden opgedaan? Wij durven te stellen dat destijds geen gebruik is gemaakt van onze begeleiding en adviezen.

Deskundige begeleiding maakt het verschil bij de plaswekker

Natuurlijk werkt de plaswekker niet direct bij 100% van de kinderen. Het is immers geen wondermiddel. Maar met de unieke begeleiding van Urifoon is de slagingskans het hoogst. Bijna iedereen die serieus (lees: dagelijks) traint en onze adviezen opvolgt stopt binnen 3 maanden met bedplassen. Ongeacht of je kind heel diep slaapt of normaal wakker wordt en alleen het gevoel van een volle blaas niet op tijd herkent.
Enige uitzondering zijn kinderen met een lichamelijke oorzaak van het bedplassen. Bij hen is het raadzaam je huisarts te laten adviseren of de plaswekker op dat moment een geschikte oplossing is. Maar gelukkig komt dit niet vaak voor.
Verreweg de meeste bedplassers hebben een hoge wekdrempel en de prikkels van een volle blaas leiden hierdoor niet tot een wekreflex. Ze worden niet (op tijd) wakker. Dit wekreflex is door alle kinderen met de Urifoon plaswekkertraining uitstekend aan te leren.

De begeleiding van Urifoon is praktisch, stimulerend en heel doelgericht

Wij weten als geen ander welke hobbels tijdens de training kunnen ontstaan. Deze moeten snel worden opgelost of zelfs worden voorkomen, anders is er geen of onvoldoende vooruitgang. En als het gevoel ontstaat dat het alarm ’s nachts geen effect heeft, wordt de motivatie snel verloren. Niemand vindt het namelijk leuk om voor niets in de nacht te worden gewekt. Laat staan meerdere nachten achter elkaar…
Als je bij Urifoon een plaswekker hebt besteld, ontvang je gedurende de training automatisch e-mails met veel adviezen, eenvoudige oefeningen en praktische tips om de training zo doelgericht mogelijk te doorlopen. Er wordt vrij snel vooruitgang geboekt en als er een hobbel ontstaat, kunnen jullie deze met praktische tips en simpele oefeningen oplossen.
Zo wordt je kind wel goed wakker van het alarm, zijn er zo min mogelijk plasmomenten per nacht en verloopt je training het snelst op de minst belastende en vermoeiende manier.

Persoonlijk contact voor hulp

Gebruikers ervaren onze e-mails met adviezen en oefeningen als zeer bruikbaar, duidelijk en effectief. Het maakt echt een verschil en het opvolgen werkt positief. Naast deze begeleiding per mail is er vaak ook de behoefte aan persoonlijk contact en dit hebben wij graag.
Wij bieden iedereen altijd de mogelijkheid met ons contact op te nemen om de voortgang van de training van hun kind te bespreken. Dit gebeurt meestal telefonisch en zo’n gesprek werkt heel verhelderend, wanneer bijvoorbeeld onze adviezen niet het gewenste effect hebben, er wordt getwijfeld aan de vooruitgang of wanneer men juist de bevestiging wil hebben goed bezig te zijn. Zo maar wat voorbeelden wanneer zo’n gesprek echt goed werkt.

1 op 1 coaching

Eigenlijk werkt het vrij simpel. Hoe beter de e-mails worden gelezen en opgevolgd en hoe vaker er contact is geweest om de training te bespreken hoe groter de kans is dat de training snel met succes wordt afgerond.
De meest intense vorm van begeleiden bieden wij met 1 op 1 coaching (inbegrepen bij plaswekkerpakketten Ultimate). Dan begeleidt 1 van onze deskundige en ervaren coaches jullie zolang je wilt en word je wekelijks gebeld om de voortgang van de training van jouw kind te bespreken.
Je zult begrijpen dat deze 1 op 1 coaching extra positief werkt. Eventuele hobbels tijdens de training worden snel weggewerkt of juist voorkomen. Daarnaast werkt het wekelijkse contact ook als een soort stok achter de deur. Jullie gebruiken de plaswekker dagelijks en we gaan er samen een succes van maken.

Wat krijg je als je kiest voor 1 op 1 coaching?

Door te kiezen voor de 1 op 1 coaching kies je ook voor de hoogst mogelijke slagingskans van de plaswekkertraining, omdat het heel veel biedt:

  • Focus en commitment. Een van onze deskundige coaches belt je 1x per week op een voor jou geschikt moment. Hier kan je kind uiteraard bij aanwezig zijn, maar dit hoeft niet. Door dit wekelijkse contact gaan jullie zelf automatisch elke dag gemotiveerd aan de slag.
  • Je ontvangt net als iedereen de e-mails met adviezen, oefeningen en praktische tips waar je ook zelf mee aan de slag kan gaan.
  • De wekelijkse gesprekken zijn een vinger aan de pols tijdens de training en wij nemen de voortgang in detail door. Wordt je kind snel en goed wakker van het alarm? Is het zich de volgende morgen bewust van wat er die nacht is gebeurd? Is iedereen nog gemotiveerd? Etc.
  • Snelle bijsturing als training niet vanzelf gaat. Hierdoor ervaart iedereen de vooruitgang en blijft de motivatie hoog.
  • Hoogst mogelijke slagingskans! Als er geen lichamelijke oorzaak is waarom in bed wordt geplast, dan slaag je met deze aanpak eigenlijk altijd.

Kosten 1 op 1 coaching

Voor de 1 op 1 coaching vragen wij een bijdrage die afhankelijk is van de looptijd van het coaching traject. Je hebt de keuze uit:

  • 4 weken achter elkaar contact voor € 25
  • wekelijks contact zolang de training duurt voor € 50

Je kunt de 1 op 1 coaching hier bestellen.

Reacties
Martin Kip
29 Nov 2023
Goedemorgen, ook mensen met een 2e hands wekker kunnen gebruik maken van onze deskundige begeleiding of coaching. De prijzen vari&euml;ren van &euro; 25.- &euro; 29.95 tot &euro; 50.- afhankelijk van welke keuze u maakt. U klikt op onderstaande link, of u kijkt bij bedplassen onder accessoires en vindt het daar.<br />
https://www.urifoon.nl/nl/deskundige-begeleiding.html <br />
https://www.urifoon.nl/nl/1-op-1-coaching.html
Laat een reactie achter