Optimale aanpak
Snelste resultaat deskundige begeleiding en 1 op 1 coaching
{{ product_reviews ? product_reviews.count : '0' }} reviews - Je beoordeling toevoegen

Snelste resultaat deskundige begeleiding en 1 op 1 coaching

 • Beste hulp tijdens de training
 • Persoonlijke coach voor jou
 • Hoogste slagingskans training
 • Mogelijkheid tot verlenging
Meer informatie
8200
Op voorraad
 • vóór 20.00u besteld, zelfde dag verstuurd*
 • 14 dagen zichttermijn
 • gratis verzending binnen NL boven €50
 • achteraf betalen mogelijk

Wil je snel resultaat en zo kort mogelijk de plaswekker 's nachts gebruiken? Of heb je het idee dat de plaswekkertraining voor jouw kind een moeizaam traject kan gaan worden omdat het echt heel moeilijk wakker wordt of omdat jullie al eerder een plaswekker hebben geprobeerd en het toen niet werkte? Of omdat het in de familie zit en jij als ouder (of je partner) vroeger als kind ook lang in bed hebt geplast?

Dan is de Urifoon begeleiding met 1 op 1 coaching aan te bevelen!

Het is namelijk verreweg de meest optimale manier waarop je de plaswekkertraining kan doorlopen.

Naast zeer waardevolle e-mails met adviezen en oefeningen gedurende de training belt een vaste expert van ons jullie frequent op om de voortgang van de training van jouw kind door te nemen. Je kind mag natuurlijk ook bij dit gesprek aanwezig zijn.

Je zult begrijpen dat deze 1 op 1 coaching extra positief werkt. Eventuele hobbels tijdens de training worden snel weggewerkt of juist voorkomen. Daarnaast werkt het wekelijkse contact ook als een soort stok achter de deur. Jullie gebruiken de plaswekker dagelijks en we gaan er samen een succes van maken.

Wat krijg je als je voor begeleiding met 1 op 1 coaching kiest?

Voor de volledigheid hierbij het overzicht van wat je allemaal krijgt als je de begeleiding met 1 op 1 coaching bestelt:

 • Een vaste expert in plaswekkertrainingen van Urifoon belt je 4x op een moment dat jij wilt om de voortgang van de training van je kind in detail door te nemen en jullie van hele gerichte adviezen te voorzien.
 • Gedurende de training ontvang je op bewust gekozen momenten e-mails met hele waardevolle adviezen en oefeningen die op dat moment tijdens de training relevant kunnen zijn. In het begin van de training zijn deze vooral gericht op het snel wakker worden van je kind bij een alarm, want pas dan is de training echt begonnen. Daarna ligt de nadruk op de vooruitgang en het kiezen van het juiste moment om met de plaswekker te stoppen.
 • Jij kan als ouder of samen met je kind gedurende de training met een expert van ons bellen om de voortgang van de training te bespreken. Dit mag zo vaak als jij nodig vindt.
 • Baas drinkbeker. Advies over goed én op de juiste momenten drinken is een belangrijk onderdeel van de begeleiding. Met deze Baas drinkbeker helpen we je kind hier aan te denken, zodat het snel de baas is van zijn of haar blaas.
 • Juf Sas en de Plasklas boekje. Hierin wordt op een leuke en duidelijke manier verteld wat er allemaal bij het plassen komt kijken. Juf Sas legt bijvoorbeeld op een komische manier uit hoe de nieren en de blaas werken en wat een goede zithouding is tijdens het plassen. Vooral voor kinderen tot 10 jaar een echte aanrader.
 • Motiverende scorekaarten en stickers. Dagelijks mag er een sticker worden geplakt en worden er punten verdiend. Zo wordt op een leuke manier vastgelegd hoe de voortgang van de training verloopt. Dit inzicht werkt super motiverend en is voor ons bij de begeleiding belangrijke informatie om jullie zo gericht mogelijk te kunnen adviseren.

Kortom, de meest uitvoerige begeleiding die je je maar kan voorstellen en dit zorgt ervoor dat alles wordt bewaakt om van de training een succes te maken. Op deze wijze is er echt de hoogste slagingskans dat jouw kind snel de baas is over zijn of haar blaas en voor de rest van het leven kan genieten van droge bedden.

De belangrijkste voordelen van 1 op 1 coaching

Wil je een vergelijkbare begeleiding van de plaswekkertraining zoals bijvoorbeeld ook bij een plaspoli in het ziekenhuis wordt gegeven? Dan is 1 op 1 coaching de beste keuze die geen een andere leverancier van plaswekkers aanbiedt.

De voordelen zijn divers:

 • Focus en commitment. Door het frequente contact met dezelfde expert gaan jullie zelf automatisch elke dag gemotiveerd aan de slag.
 • Snel vooruitgang zichtbaar. Jij en je kind hoeven niet alles zelf uit te vinden of veel te lezen. Jullie coach deelt de belangrijkste aandachtspunten en hierdoor heeft de plaswekker al snel effect.
 • Vinger aan de pols. Door de frequente gesprekken zitten wij kort op de bal en kunnen wij snel bijsturen waar nodig. Hierdoor gaat de leercurve van je kind extra snel, is continue verbetering merkbaar en blijft de motivatie hoog.

Met 1 op 1 coaching duurt de training het kortst en is de slagingskans het hoogst. Hierdoor is deze vorm van trainen het minst vermoeiend voor je kind en voor jezelf.

Kosten 1 op 1 coaching

In de praktijk merken wij dat 4 gesprekken met de coach vaak al afdoende zijn. Deze kosten bij elkaar € 25.

Bij het laatste gesprek kan gezamenlijk worden bepaald of het inplannen van nieuwe gesprekken nodig is. Deze kosten wederom € 25 voor 4 gesprekken.

Tot slot

Geef aub aan op welke dag van de week je wilt worden gebeld en rond welk tijdstip dit uitkomt. Dan plannen wij dit in. Vergeet bij het afronden van het bestelproces ook niet het telefoonnummer te vermelden waar je op bereikbaar bent.

 

{{ review.name }}
{{ review.ls_created_at | date('DD/MM/YYYY') }}
{{ review.content }}