Apollo 24 dagalarm en 3 sensorbroeken
Apollo 24 dagalarm en 3 sensorbroeken
Apollo 24 dagalarm en 3 sensorbroeken
Apollo 24 dagalarm en 3 sensorbroeken
Apollo 24 dagalarm en 3 sensorbroeken

dagalarm en 3 sensorbroeken

13595
000
Op voorraad
Levertijd 1-2 werkdagen
  • bestelling binnen 2 werkdagen in huis
  • gratis verzending binnen NL boven €50
  • deskundig advies via onze helpdesk
  • specialist tegen bedplassen en incontinentie sinds 1954

NIEUW! De Apollo 24 is de kleinste en lichtste plaswekker voor overdag! Daarom ook voor kinderen erg handzaam in gebruik. De Apollo 24 is uiterst discreet te gebruiken door de verschillende alarm mogelijkheden: Geluid, trillen of een combinatie van beiden.

Het geluid is instelbaar op 3 niveaus: Zacht, middel en hard volume.

En de trilfunctie is heel goed voelbaar.

De Apollo 24 werkt op een batterij. Een controlelampje geeft aan wanneer deze batterij aan vervanging toe is.

In dit pakket worden naast de Apollo 24 dagwekker een snoertje met 2 drukknoopjes en 3 paar sensor ondergoed geleverd. Het snoertje met de drukknopen verbindt de Apollo 24 met het sensorbroekje. Dit sensorbroekje is hetzelfde broekje dat ook voor de plaswekkers tegen bedplassen wordt gebruikt.

Extra handig!

Mochten de sensorbroekjes nat of in de was zijn, kunt u de Apollo 24 ook gebruiken in combinatie met het eigen ondergoed. Hiervoor wordt in de verpakking standaard een aansluitsnoertje met blauwe clip meegeleverd.

Om net als met het speciale sensor ondergoed een groot sensor bereik ook in het eigen ondergoed te creëren, hebben wij Dry-Mate ontwikkeld. Dit is een papier inlegger die u eenvoudig in het eigen ondergoed kunt plaatsen. De Apollo 24 wordt met het aansluitsnoertje met oranje clip aan de inlegger gekoppeld. Hierdoor heeft een een net zo groot sensor bereik als met het speciale sensor ondergoed. Maar dan in uw eigen ondergoed.

Om de voordelen van de inlegger te ervaren, worden standaard 2 stuks bij elke Apollo 24 meegeleverd. Deze Dry-Mate zijn eventueel ook na te bestellen per pak van 25 stuks.

Van Berkum
12/10/2022
Het systeem werkt erg goed alleen het klipje vastmaken is steeds een gedoe omdat het draad dan in de knoei komt of dat het klipje steeds van de kleren valt.
Esther
26/01/2021
Werkt heel goed, onze zoon plaste dagelijks in zijn broek en is nu al 10 dagen droog met Apollo!
Charlotte Rietveld
24/11/2020
Heel gevoelig apparaat! Soms iets te. Het helpt wel bij de eerste druppel al na de wc te gaan. Draadloos was wel makkelijk geweest want is toch een gedoe en dochter wilt hem niet op in het openbaar.
Wel functioneel! Hopelijk snel niet meer nodig
Jolanda kik
29/09/2020
Echt een aanrader bij kinderen waarvan het echter niet lukt om Klok zindelijk te worden. Ik raad het iedereen aan. Ook was er een dopje afgebroken waardoor het alarm af bleef gaan ik had gebeld en werd meteen opgelost dit is echt top service en je wordt netjes te woord gestaan ga zo door