UnderWunder incontinentie broekjes voor dames

UnderWunder damesondergoed is incontinentie ondergoed voor vrouwen. Door het modieuze ontwerp en het onzichtbaar absorberend kruis heeft niemand door dat u incontinentie ondergoed draagt. Het ondergoed is dankzij de hoogwaardige kwaliteit erg comfortabel. De UnderWunder slips en broekjes bestaan voor 95% uit katoen en zijn eenvoudig uitwasbaar. Voor alle volwassen damesmaten zorgen wij voor een discrete verzending.

Alles van UnderWunderHerenMeisjes | Jongens 

Filter geslacht
Filter kleur

Modieus damesondergoed met een geheimpje…

Het is al vervelend genoeg wanneer je als vrouw te maken hebt met ongewenst urineverlies of andere vormen van incontinentie. Dit brengt vaak veel onzekerheid, gevoel van schaamte en frustratie met zich mee.
Daarbij komt ook nog eens dat je bent aangewezen op speciaal incontinentie ondergoed. Het is lastig om incontinentie ondergoed voor dames te vinden dat ook mooi, trendy en van deze tijd is.
UnderWunder is een Nederlands merk voor speciaal maar modern ondergoed. In tegenstelling tot veel andere merken is het elegant modieus ondergoed, maar met een geheimpje.

Het is ondergoed dat een bepaalde mate van urineverlies onzichtbaar absorbeert. De dames slip heeft een absorptievermogen van gemiddeld 125 ml in 4 uur tijd. Dus uitermate geschikt voor het opvangen van scheutjes en druppels. Dit ondergoed is speciaal ontworpen voor vrouwen met incontinentie problemen en wordt op duurzame wijze geproduceerd in Portugal. Echter absorbeert het niet de inhoud van een volle blaas, dus zijn de incontinentieslips niet geschikt voor vrouwen die volledig incontinent zijn.

Gebruik van incontinentie ondergoed dames

Bij de incontinentiebroekjes voor vrouwen vallen de modellen normaal, zoals bij het gewone ondergoed. De UnderWunder maattabel geeft extra verduidelijking voor het vinden van de gewenste pasvorm.
Wanneer de incontinentieslip geschikt is om te gebruiken?

 • Helpt maskeren bij urineverlies of incontinentie problemen
 • Op de momenten dat u net dat beetje extra zekerheid wenst
 • Biedt super comfort tijdens het (zorgeloos) sporten
 • Op de lichte dagen tijdens de menstruatie biedt UnderWunder comfort en bescherming
 • Ook te gebruiken als extra bescherming naast gebruik van tampons of maandverband

Om de levensduur van het incontinentie ondergoed dames te verlengen, adviseren wij het volgende wasvoorschrift:

 • Voor het wassen het broekje even kort uitspoelen met koud water
 • Wassen (in de wasmachine) op maximaal 40 graden
 • Centrifugeren aan de waslijn (niet in de droger)
 • Niet bleken met chloormiddel

Diverse modellen incontinentieslips dames

Door het trendy ontwerp en het onzichtbaar absorberend kruis heeft niemand door dat u incontinentie ondergoed draagt. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit (95% katoen en 5% elastaan) zit het ook nog eens zeer comfortabel. Voor dames bieden wij incontinentie ondergoed in diverse modellen: Sportslip, Heupslip, Maxislip en Tailleslip. Allen zijn verkrijgbaar in verschillende maten; van 38 tot maat 54.
Andere belangrijke weetjes omtrent de incontinentie broekjes voor vrouwen:

 • UnderWunder neutraliseert ook grotendeels de urinegeur.
 • Wij zorgen bij de levering van het incontinentie ondergoed voor discrete verzending
 • Na ontvangst kunt u de slip passen door dit over uw huidige ondergoed te doen. Anders kunt u het niet gratis omruilen/retourneren.
 • De incontinentieslips kunnen ook ’s nachts gedragen worden, alleen niet voor hetzelfde doel als waar u het overdag voor zou willen gebruiken. Het incontinentie ondergoed dames absorbeert namelijk te weinig om bijvoorbeeld de functie van een ‘luierbroekje’ over te nemen.