Ruilen of retourneren van Urifoon producten

Wil je iets terugsturen? Geen enkel probleem! Meld je retour aan via ons retourportaal (klik hier). Selecteer het artikel (en eventueel aantal) dat retour moet, geef een reden op en kies een afgiftepunt in de buurt.
Voor het aanmelden van jouw retour dien je alleen het ordernummer en emailadres (waarmee de bestelling gedaan is) in te voeren. Het ordernummer begint met “UF” en is terug te vinden op de pakbon of in de mail met de factuur.

Kom je er niet uit, stuur ons een appje of chat, dan helpen we graag verder.

 

Kies voor Omruilen of Geld terug

Geef bij omruiling aan waarvoor je het wenst om te ruilen, dan sturen wij (indien voorradig) direct het nieuwe artikel toe. Bij terugbetaling storten wij (indien aan retourvoorwaarden voldaan) het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug.

De kosten voor retourneren bedraagt € 3,99 (vanuit Nederland).

 

14 dagen bedenktermijn

Je kunt een artikel zonder problemen ruilen of retourneren, binnen 14 dagen na aankoop. Het is wel van belang dat het product compleet is, ongebruikt en in de oorspronkelijke verpakking zit. Producten die gebruikssporen bevatten, beschadigd of niet compleet zijn, komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.

 

Huurwekker retour

Is de training geslaagd? Vergeet dit niet te melden aan ons begeleidingsteam, dan sturen we iets feestelijks op! Wanneer je de huurwekker terug wilt sturen, kan dat ook via ons retourportaal (klik hier). Log hiervoor in met je postcode en ordernummer van de huurwekker destijds (begint met UF). Geef als retourreden op “Huur” en kies “Geld Terug”, dan zullen wij de borg terugstorten.

Het terugsturen van de huurwekker is gratis!