Sensorbroekjes (plasbroekjes)

Sensorbroeken (ook wel plasbroek genoemd) zijn nodig voor een effectieve en succesvolle plaswekkertraining. De sensorbroeken signaleren de eerste druppels urine, waardoor het plaswekkeralarm af gaat. Het is belangrijk dat de gebruiker dit plasmoment leert herkennen tijdens de slaap, zodat hij/zij uiteindelijk uit zichzelf wakker wordt en naar de toilet gaat. De Urifoon sensorbroeken zijn in Nederland ontworpen en worden in Portugal volgens de hoogste eisen met de hand gemaakt. Ze zijn in de reguliere confectiematen verkrijgbaar voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Bestel vandaag en u heeft ze snel in huis.

Jongens/Heren | Meisjes/Dames | Plaswekkers 

Filter geslacht
Filter producten
Filter kleur
Pagina 1 van 2

Een plaswekker werkt niet zonder het gebruik van een sensorbroekje, dat men ook wel een plasbroekje noemt. Deze sensorbroekjes zijn alleen te koop en niet te huur.

Waarom zijn de sensorbroekjes (plasbroekjes) nodig?

Tijdens de plaswekkertraining wordt een wekreflex op een volle blaas ontwikkeld. Dit gebeurt door de gebruiker elke keer te wekken wanneer het begint te plassen. Hoe sneller dit bij het begin van het plassen van de eerste druppels urine gebeurt hoe beter. Het is dus belangrijk dat die eerste druppels worden gesignaleerd en daarom gebruiken we het sensor ondergoed.

In dit ondergoed zitten sensor draden verwerkt daar waar normaliter tijdens de slaap kan worden geplast. De eerste druppels zorgen ervoor dat zo direct het alarm van de plaswekker af gaat.

Onze sensorbroekjes (plasbroekjes) zijn kwalitatieve onderbroeken 

De sensorbroeken worden met de hand in Portugal volgens de OEKO TEX richtlijnen gemaakt. Ondanks de sensordraden ziet en voelt het ondergoed als normaal ondergoed. Dit vinden wij belangrijk, want veel gebruikers zijn juist helemaal klaar met het dragen van luier achtige oplossingen. Zij willen ook 's nachts graag normaal ondergoed dragen.
 
Net zoals bij het normale ondergoed bieden wij verschillend ondergoed voor jongens en meisjes. Voor de jongens hebben wij een boxer model en voor de meisjes hipsters. Naast dat het model anders is, zijn de sensordraden bij de jongensbroeken over een veel groter gebied verdeeld dan bij de meisjes. Bij jongens is immers veel minder makkelijk te voorspellen waar de eerste druppels urine worden geplast.
 
Aan de voorkant van het ondergoed zitten 2 drukknoopjes waar het zendertje aan wordt bevestigd.

De jongens en de meisjes hebben elk keuze uit 3 kleuren 

Wij schreven al dat het sensor ondergoed veel lijkt op normaal ondergoed. Daarom vinden wij het belangrijk dat de gebruiker keuze heeft uit verschillende kleuren en indien gewenst dagelijks kan wisselen.  De jongens kunnen kiezen uit blauw, oranje en een stoere print. De meisjes uit roze, groen en donkerblauw met witte hartjes. De kleuren kunnen worden gemixt.

Alle confectiematen zijn leverbaar

De plasbroekjes zijn leverbaar in de reguliere confectiematen 104 t/m 176, S, M, L, XL en XXL. Hierbij maken wij wel gebruik van combinatiematen, zoals bijvoorbeeld 116/122 en 128/134. Zie onze maattabel om te bepalen welke maat het beste past. Heeft u een grotere maat nodig? Neem aub contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden.

3 maanden garantie

Zoals aangegeven zitten in de plasbroekjes sensordraden verwerkt. Daarom is het heel belangrijk het wasvoorschrift goed op te volgen. Bij alle sensorbroekjes wordt het wasvoorschrift altijd meegeleverd of klik hier voor een nieuw wasvoorschrift.

Het gebruik en het niet juist naleven van het wasvoorschrift hebben invloed op de kwaliteit en de levensduur van de plasbroekjes. Daarom bieden wij maximaal 3 maanden garantie op het sensor ondergoed.