Tijdsduur plaswekkertraining

Door de Urifoon plaswekker elke nacht te gebruiken, zal de gebruiker al na verloop van een paar weken uit zichzelf en op tijd wakker worden. En al heel snel is het niet meer nodig het bed te verschonen omdat het door het bedplassen nat is geworden.

Plaswekker training duurt vaak minder dan 3 maanden

Gemiddeld neemt een plaswekker training tegen bedplassen 2 tot 3 maanden in beslag. Het uiteindelijke resultaat en de tijd die nodig is om elke nacht volledig droog te overbruggen, hangt af van een aantal kritische factoren.

Hierbij moet u denken aan:
  • Het is belangrijk dat uw kind zelf gemotiveerd is om van het bedplassen af te komen. 
  • Het is essentieel dat uw kind direct op het eerste signaal van het alarm van de plaswekker reageert door op te staan om bewust de plas op het toilet te doen. Dus niet in een "slaapdronken" toestand.
  • Slaapt uw kind door het alarm heen, dan dient een ouder of begeleider het kind direct wakker te maken. Daarom is het goed dat u - zeker in de eerste dagen - dicht bij uw kind slaapt om te zien of alles helemaal goed gebeurt.
  • De training moet zonder onderbreking worden voortgezet totdat het gewenste resultaat is bereikt.

Wanneer na 2 weken geen zichtbare vooruitgang is geboekt, vragen wij u contact met ons op te nemen. Wij zullen dan samen met u het verloop van de training evalueren om u vervolgens te adviseren hoe u wel tot het gewenste resultaat kunt komen.

 

Lees ook:

Het plaswekkerpakket tegen bedplassen

De plaswekkertraining

Onze plaswekkers

Plaswekker huren

Het succes van Urifoon

Wanneer Urifoon (nog) niet

Scorekaart