Sensorbroeken (ook wel plasbroekjes genoemd)

Of u een plaswekker huurt of koopt, bij elke Urifoon plaswekker horen de speciale sensorbroekjes. Deze zijn om hygiënische redenen alleen te koop.

Waarom speciale sensorbroekjes (plasbroekjes) en niet gewoon mijn eigen onderbroek?

Voor een effectieve en succesvolle training is het belangrijk dat de eerste druppels urine worden gesignaleerd, waardoor het alarm van de plaswekker af gaat. De gebruiker moet namelijk dat plasmoment gaan leren herkennen tijdens de slaap. Hiervoor gebruiken wij het sensor ondergoed. Als in dit ondergoed wordt geplast, gaat het alarm af. Vandaar dat ook de namen plasbroekje of piepbroekje veelvuldig worden gebruikt.

Onze sensorbroeken zien er uit als normaal ondergoed, maar hebben een groot gebied dat urineverlies bewaakt. Oplossingen die zijn te gebruiken in combinatie met het eigen ondergoed bewaken meestal een veel kleiner gebied (klik hier voor meer toelichting). Vooral bij jongens is dit een belangrijk nadeel. Hierdoor is de training minder effectief en dit vergroot de kans op vroegtijdig stoppen met de training.

Onze sensorbroekjes (plasbroekjes) zijn gewone onderbroekjes 

Veel gebruikers van de plaswekker zijn de luiers of alles wat daar op lijkt helemaal zat. Het wordt tijd om ook tijdens de slaap normaal ondergoed te gebruiken. Daarom zien onze plasbroekjes als normale onderbroekjes uit. Urifoon biedt een boxermodel voor jongens en de meisjes krijgen een hipstermodel. Hierin zijn speciale sensordraden in verwerkt. Voor het vastzetten van het draadloze zendertje zijn aan de bovenrand van het broekje twee drukknoopjes bevestigd.

De sensorbroekjes zijn in verschillende kleuren leverbaar 

Het sensorondergoed is een belangrijk onderdeel bij de training en daarom moet men zich er wel prettig in voelen. De kleur en het motief doet daarbij veel. Daarom bieden wij zowel aan de jongens als aan de meiden keuze uit 3 verschillende sensorbroeken.
 
        

In alle maten leverbaar

De Urifoon plasbroekjes zijn leverbaar in de maten 104 t/m 176, S, M, L, XL en XXL. Zie onze maattabel om te bepalen welke maat het beste past. Eventuele grotere maten dan XXL zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Uiteraard zijn de broekjes voor jongens en meisjes verschillend. De bouw van het lichaam van een jongen en meisje is immers ook anders. En het gaat er om dat de eerste druppels urine snel worden gesignaleerd om het alarm te activeren. Opvallend genoeg is Urifoon hierin trouwens de enige plaswekker leverancier.
 

Garantie

De sensorbroekjes bevatten aan de binnenkant speciale sensordraden om de urine te signaleren. Daarom is het heel belangrijk het wasvoorschrift goed op te volgen. Bij alle sensorbroekjes wordt dit wasvoorschrift altijd meegeleverd of klik hier voor een nieuw wasvoorschrift.

Het niet juist naleven van het wasvoorschrift heeft invloed op de kwaliteit en de levensduur van de plasbroekjes. Daarom is de maximale garantietermijn die wij op de sensorbroekjes hanteren 3 maanden.
Filter geslacht
Filter producten
Filter kleur
Pagina 1 van 3