Wat zijn de succesfactoren van Urifoon

Sinds 1954 bieden wij de plaswekkertraining in Nederland. Sindsdien hebben wij tienduizenden kinderen met de plaswekker geholpen. Die ervaring heeft geleid tot de deskundige persoonlijke begeleiding die wij vandaag de dag geven. 

Vrijwel dagelijks ontvangen wij enthousiaste reacties van klanten, omdat het bedplassen eindelijk tot de verleden tijd behoort. Samenvattend worden 4 redenen genoemd waarom men zo positief over Urifoon is:

1. Het resultaat: Er wordt niet meer in bed geplast
Het belangrijkste! Men is zo enthousiast over Urifoon omdat wij hen hebben geholpen om van het bedplassen af te komen. Zowel voor het kind als de ouders een hele zorg minder.

2. De persoonlijke begeleiding
De plaswekker training tegen bedplassen is toch een intense periode voor kind en ouders. Men wil namelijk echt van het bedplassen af. De mogelijkheid tot het hebben van een intensieve telefonische ondersteuning wordt door veel mensen als zeer nuttig en prettig ervaren. 

3. De kwaliteit van de plaswekker
Ongeacht welke plaswekker men ook uit het assortiment heeft gekozen, is deze heel eenvoudig in gebruik, uiterst betrouwbaar en functioneel. Hij werkt wanneer hij moet werken. En het signaal is absoluut hard genoeg om wakker van te worden.

4. De sensorbroekjes
De gebruiker van de plaswekker heeft niet het idee een patiënt te zijn. En hoeft 's nachts niet in een broekje te slapen, dat heel veel weg heeft van een luier. Onze sensorbroekjes zijn nauwelijks te onderscheiden van normale onderbroekjes. Dit geeft de gebruiker geen onbehaaglijk gevoel. De sensorbroekjes zijn in de standaard maten leverbaar.