Het plaswekkerpakket tegen bedplassen

Bij het volgen van een Urifoon plaswekker training tegen bedplassen ontvangt u het volgende:

 1. De Urifoon plaswekker
  Urifoon heeft het breedste assortiment plaswekkers en u heeft de keuze uit draadloze plaswekkers voor het optimale comfort met geluid en/of trilalarm. Afhankelijk van de hoogte van de wekdrempel van uw kind kunt u een keuze maken uit de intensiteit van het alarm van de plaswekker. Dit alarm gaat af wanneer bij het bedplassen de eerste druppels urine in het Urifoon broekje komen.

 2. De Urifoon broekjes met vochtsensor
  Deze zien eruit als een normale onderbroek waarin echter een speciale urinedetectie sensor is verwerkt. Tevens zijn aan de bovenrand van het broekje twee drukknoopjes bevestigd voor het contact met de wekker.
  De Urifoon sensorbroekjes zijn verkrijgbaar in de maten 104 t/m 176, S, M, L, XL en XXL. Eventuele grotere maten zijn op aanvraag leverbaar. Uiteraard zijn de broekjes voor jongens en meisjes verschillend.
  Bij alle sensorbroekjes wordt altijd een wasvoorschrift meegeleverd.

 3. De scorekaart (klik hier voor een voorbeeld)
  De scorekaart is een belangrijk onderdeel van de unieke persoonlijke begeleiding zoals alleen Urifoon deze aanbiedt.
  Het is de bedoeling dat de gebruiker van de plaswekker 's morgens het resultaat van de afgelopen nacht op het formulier vermeld. Door dit te doen, verdient hij/zij punten. Op deze wijze kunnen maximaal 49 punten per week worden verdiend. Drie weken achtereen minimaal 35 punten betekent dat de training is geslaagd. De plaswekker training kan in dat geval worden gestopt. Als de eerste 2 weken daarna zonder plaswekker nog steeds niet in bed wordt geplast, is de training geslaagd.

 4. Gerichte ondersteuning bij de training
  Indien u een compleet ingevulde scorekaart aan Urifoon zendt, wordt het resultaat door ons geanalyseerd. Indien u dit wenst, kunt u 2 dagen na inzending telefonisch contact met ons opnemen voor een gerichte ondersteuning bij het trainingsproces.

Onze persoonlijke begeleiding is gratis en daardoor alleen toegankelijk voor relaties die bij ons staan ingeschreven.

Heeft u een plaswekker van een ander merk, of een gebruikte plaswekker van ons? Wij bieden graag dezelfde persoonlijke begeleiding. Alleen dient u hiervoor te bellen naar 0900 - BEDPLASSEN (60ct per minuut).

 

Lees ook:

De plaswekkertraining

De meest geschikte plaswekker voor jouw kind

Plaswekker huren

Tijdsduur plaswekkertraining

Het succes van Urifoon

Wanneer Urifoon (nog) niet

Scorekaart

- Urifoon versus de andere leveranciers van plaswekkers