FBTO vergoeding plaswekker

FBTO vergoedt momenteel helaas de plaswekker niet. Uiteraard helpen wij u en uw kind wel graag. Klik hier om een plaswekkerpakket te kopen of u kunt hier klikken om een plaswekker te huren.

Waarom Urifoon plaswekkertraining?

Urifoon biedt de meest ervaren en best gewaardeerde plaswekkertraining van Nederland. En met een slagingspercentage van ruim 90% binnen 8 weken is deze ook nog eens uitermate succesvol. Wij weten uit ervaring dat de bedplassers gemakshalve in 3 groepen zijn te verdelen. Per groep hebben wij een plaswekker ontwikkeld die wij adviseren bij de moeilijkheid van wakker worden:

  • Kinderen die relatief makkelijk wakker worden: Mickey plaswekker
  • Kinderen die moeilijker wakker worden: Contessa plaswekker
  • Kinderen die zeer moeilijk wakker worden: Contessa plaswekker met trilelement

Dit is slechts een advies. Tijdens de training wordt u door ons begeleid met o.a. tips en oefeningen. Deze begeleiding zorgt ervoor dat uw kind goed reageert op het alarm, ongeacht de plaswekker die u gebruikt. 

Bij de plaswekker adviseren wij minimaal 2 sensorbroekjes te bestellen en er kan worden gekozen uit verschillende kleuren:

        

Indien u vragen heeft of advies wenst, kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op telefoonnummer 0297 – 760 001 of per mail naar [email protected].