Vibra Lite Plashorloge Mini Vibra Lite 12 zwart
3 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Vindt uw kind spelen ook veel leuker dan plassen? Op zich logisch, maar als het plassen te lang wordt opgehouden, kan het ongelukjes veroorzaken. Dit horloge herinnert het kind gedurende de dag tijdig naar de wc te gaan.
€59,95
  • Gratis verzending > €50
    in Nederland
  • 14 dagen zichttermijn
  • Bestel nu
    Betaal achteraf

Plashorloge Mini Vibra Lite 12, zwart

Meest geschikt voor kinderen door omvang, 12 alarmmomenten en trilfunctie!!

Vindt uw kind spelen ook veel leuker dan plassen? Op zich logisch, maar als het plassen te lang wordt opgehouden, kan het ongelukjes veroorzaken. Er wordt onnodig in de broek geplast. Onnodig, want als men gewoon naar de blaas had geluisterd, was niet in de broek geplast.

Dit mooie, kindvriendelijke horloge is een handig hulpmiddel om uw kind verspreid over de dag tijdig te laten plassen. Maar liefst 12 verschillende alarmmomenten per dag zijn te programmeren. Ruim voldoende om uw kind eraan te helpen herinneren tijdig te plassen.

12 alarmmomenten per dag
De hoeveelheid alarmmomenten bepaalt u uiteraard zelf, maar u kunt er maar liefst 12 programmeren. Tevens kunt u kiezen uit 3 soorten alarmsignalen: trillen, geluid en een combinatie van beide.

Het alarmsignaal wordt uitgezet door op een willekeurig knopje te drukken. Als nergens op wordt gedrukt, gaat het alarm na 20 seconden automatisch uit.

Automatische countdown
Naast de te programmeren alarmmomenten biedt dit horloge tevens een countdownfunctie. Hiermee kan u een interval instellen om de hoeveel minuten het alarm moet afgaan. Bijvoorbeeld elke 90 minuten uw kind informeren dat het een plas op de WC moet doen.

Andere functionaliteiten en eigenschappen
* Ideaal voor kinderen
* Eenvoudig in te stellen
* Verlichting, wel zo handig in het donker
* 12 uur weergave
* Geschikt voor polsomvang van 11,4 - 18,7 cm
* Nauwkeurigheid per maand: +/- 30 seconden
* CE goedkeuring
* 1 jaar garantie (m.u.v. de batterij)
* Nederlandstalige handleiding

Eilander
Placed on 12 May 2020 at 15:30
Prima horloge, al eerder dit model voor onze zoon gehad alleen deze is hij kwijtgeraakt. Goed in te stellen, prettig dat zowel tril als met geluid alarm kan worden ingesteld en past goed om zijn pols (hij is 7 jaar). Kortom erg tevreden over dit product.
Jill
Placed on 14 April 2020 at 07:12
Wat een fijn horloge! Je kan zelf kiezen of je het alleen laat vibreren of ook met geluid laat afgaan. Je kan veel tijden instellen waarop ze naar de wc kunnen. Heel tevreden. En dat boekje wat je erbij krijgt. Super leuk!
Stephan
Placed on 25 October 2019 at 14:02
Het is een prima horloge. Het is alleen jammer dat je het geluid van het horloge niet kan instellen op harder of zachter, vind het nog vrij zacht
Geen specificaties gevonden