Vibra Lite Plashorloge Mini Vibra Lite 12 roze
0 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Vindt uw dochter spelen ook veel leuker dan plassen? Op zich logisch, maar als het plassen te lang wordt opgehouden, kan het ongelukjes veroorzaken. Dit horloge herinnert haar gedurende de dag tijdig naar de wc te gaan.
€59,95
  • Gratis verzending > €50
    in Nederland
  • 14 dagen zichttermijn
  • Bestel nu
    Betaal achteraf

Plashorloge Mini Vibra Lite 12, roze

Meest geschikt voor kinderen door omvang, 12 alarmmomenten en trilfunctie!!

Vindt uw dochter spelen ook veel leuker dan plassen? Op zich logisch, maar als het plassen te lang wordt opgehouden, kan het ongelukjes veroorzaken. Er wordt onnodig in de broek geplast. Onnodig, want als zij naar de blaas had geluisterd, had ze niet in haar broek geplast.

Dit mooie, kindvriendelijke horloge is een handig hulpmiddel om uw dochter verspreid over de dag tijdig te laten plassen. Maar liefst 12 verschillende alarmmomenten per dag zijn te programmeren. Ruim voldoende om uw dochter eraan te helpen herinneren tijdig te plassen.

12 alarmmomenten per dag
De hoeveelheid alarmmomenten bepaalt u uiteraard zelf, maar u kunt er maar liefst 12 programmeren. Tevens kunt u kiezen uit 3 soorten alarmsignalen: trillen, geluid en een combinatie van beide.

Het alarmsignaal wordt uitgezet door op een willekeurig knopje te drukken. Als nergens op wordt gedrukt, gaat het alarm na 20 seconden automatisch uit.

Automatische countdown
Naast de te programmeren alarmmomenten biedt dit horloge tevens een countdownfunctie. Hiermee kan u een interval instellen om de hoeveel minuten het alarm moet afgaan. Bijvoorbeeld elke 90 minuten uw kind informeren dat het een plas op de WC moet doen.

Andere functionaliteiten en eigenschappen
* Ideaal voor kinderen
* Eenvoudig in te stellen
* Verlichting, wel zo handig in het donker
* 12 uur weergave
* Bandje met klittenband dus flexibel in lengte (geschikt voor polsomvang van 14 - 18,4 cm)
* Nauwkeurigheid per maand: +/- 30 seconden
* CE goedkeuring
* 1 jaar garantie (m.u.v. de batterij)
* Nederlandstalige handleiding

Geen reviews gevonden
Geen specificaties gevonden