Plashorloge Mini Vibra Lite 12 paars

  • Tot 12 alarmen (geluid & tril)
  • Spatwaterdicht (3 ATM)
  • Voor polsen vanaf 12,1cm
  • In verschillende kleuren leverbaar
Meer informatie
6995
Op voorraad
Levertijd 1-2 werkdagen
  • helpt bij meer regelmaat in plasgedrag
  • wisselbare bandjes in leuke kleuren
  • vóór 20.00u besteld, zelfde dag verstuurd*
  • 1 jaar garantie (m.u.v. waterschade)

Plashorloge Mini Vibra Lite 12, paars

Meest geschikt voor kinderen door omvang, 12 alarmmomenten en trilfunctie!!

Vindt uw dochter spelen ook veel leuker dan plassen? Op zich logisch, maar als het plassen te lang wordt opgehouden, kan het ongelukjes veroorzaken. Er wordt onnodig in de broek geplast. Onnodig, want als zij "gewoon" naar de blaas had geluisterd, had ze niet in haar broek geplast.

Dit mooie, kindvriendelijke horloge is een handig hulpmiddel om uw dochter verspreid over de dag tijdig te laten plassen. Maar liefst 12 verschillende alarmmomenten per dag zijn te programmeren. Ruim voldoende om haar eraan te helpen herinneren tijdig te plassen.

12 alarmmomenten per dag

De hoeveelheid alarmmomenten bepaalt u uiteraard zelf, maar u kunt er maar liefst 12 programmeren. Tevens kunt u kiezen uit 3 soorten alarmsignalen: trillen, geluid en een combinatie van beide.

Het alarmsignaal wordt uitgezet door op een willekeurig knopje te drukken. Als nergens op wordt gedrukt, gaat het alarm na 20 seconden automatisch uit.

Automatische countdown

Naast de te programmeren alarmmomenten biedt dit horloge tevens een countdownfunctie. Hiermee kan u een interval instellen om de hoeveel minuten het alarm moet afgaan. Bijvoorbeeld elke 90 minuten uw kind informeren dat het een plas op de WC moet doen.

Andere functionaliteiten en eigenschappen

* Ideaal voor kinderen
* Eenvoudig in te stellen
* Verlichting, wel zo handig in het donker
* 12 uur weergave
* Geschikt voor polsomvang van 12,1 - 18,4 cm
* Nauwkeurigheid per maand: +/- 30 seconden
* CE goedkeuring
* 1 jaar garantie (m.u.v. de batterij)
* Nederlandstalige handleiding

Laura
15/11/2023
Mooi horloge, maar wel ingewikkeld in te stellen. Daarna doet hij goed z’n werk. Trilt discreet, maar wel duidelijk. Tip: zoek de Nederlandse handleiding online op.
TD
10/01/2023
Helpt goed om mijn dochter te helpen herinneren naar de wc te gaan. Past ook perfect om haar dunne kinderpolsje.
Sietske
31/08/2022
Werkt goed. heel fijn dat er zoveel alarm momenten ingesteld kunnen worden. Makkelijk in te stellen. Ik heb wel het geluid erbij ingesteld omdat de tril functie niet echt opviel bij mijn dochter.
Evelien
15/03/2022
Mooi klein horloge voor kinderen. Ziet er degelijk uit. Het instellen van de alarmen was even puzzelen, maar als je het eenmaal door hebt is het niet zo ingewikkeld. Alarmen zijn individueel te veranderen en uit te zetten. Alarm gaat 20 seconden af, en is makkelijk uit te zetten met willekeurige knop. De trilstand is het voor de omgeving niet te horen.
Marisca
29/08/2021
Mooi en handig plashorloge. Voor dochter van 5 jaar met smalle polsen wel wat gaatjes in het bandje moeten bijprikken. Gebruiken het nu op trilstand met interval van 90 minuten. Stevig horloge. Hadden hiervoor van het ziekenhuis de goedkopere modellen geleend om te testen, maar dit horloge is verreweg de beste.
Van Lagen
02/07/2021
Goede (en leuke!) plashorloge.
Doet wat hij moet doen, en eenvoudig in te stellen met de handleiding die je krijgt via de mail. Goed product, het helpt m’n dochter om om de paar uur naar de wc te gaan.
Margriet
07/08/2020
Heel fijn en kindvriendelijk. Het kost even om het juist in te stellen, maar daarna geen omkijken meer naar en mijn dochter van 6 kan het alarm eenvoudig uitzetten en het geeft haar de nodige regelmaat. Het bandje is klein genoeg voor haar mini armpje. We hebben het ook aan vrienden aangeraden.
Marjet
10/06/2020
Horloge werk goed en na behoren. Wel was het horloge moeilijk in te stellen. Verder prima horloge.
Sandra
01/06/2020
Lastig om in te stellen. Verder mooi horloge. Dochter is er blij mee.
Yvonne
06/04/2020
Dit horloge hebben wij aangeschaft voor onze dochter van 9 jaar. Ze vindt hem erg mooi en daardoor draagt ze hem iedere dag. Om in te stellen zou het wat makkelijker mogen, maar verder prima. Het is voor andere een gewoon horloge en dat was voor onze dochter erg belangrijk.
P.Can
07/02/2020
In eerste instantie wat moeilijk in te stellen. Uiteindelijk krijg je door hoe lang en op welke knop je moet drukken. De gebruiksaanwijzing helpt hierbij net onvoldoende. Als je hem eenmaal ingesteld hebt werkt hij goed. Jammer genoeg voelt mijn kind het trillen niet altijd, waardoor ik ook het geluid heb aanstaan. Design is mooi.
Mlk
01/01/2020
Het werk naar behoren ideaal voor kinderen die bezig zijn met taken of school werk dit is extra herinneren denk aan de plas