Mickey draadloze plaswekker
1 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Onze nieuwste aanwinst is de Mickey! Natuurlijk draadloos voor het optimale slaapcomfort. Deze plaswekker biedt de keuze uit 5 verschillende alarmsignalen
€89,95
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Mickey draadloze plaswekker

Onze nieuwste aanwinst is de Mickey! Natuurlijk draadloos voor het optimale slaapcomfort. Deze plaswekker biedt de keuze uit 5 verschillende alarmsignalen en het volume is eenvoudig instelbaar. Maar bovenal onderscheidt deze plaswekker zich door haar zeer kindvriendelijke vormgeving.

Eigenschappen Mickey

 • Vriendelijke vormgeving en zeer eenvoudig in gebruik
 • Keuze uit 5 verschillende alarmsignalen
 • Apart lichtsignaal indien batterij zender bijna op is
 • De ontvanger is voorzien van een nachtlampje
 • De zender bevat een 3V batterij (CR 2032)
 • Afmeting ontvanger: 12 x 7 x 4 cm
 • Afmeting zender: 5 x 4 x 0,8 cm

Persoonlijke begeleiding

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat begeleiding bij de plaswekkertraining tot betere resultaten leidt. Urifoon biedt aan haar klanten professionele en persoonlijke begeleiding. Het resultaat: Van onze gemotiveerde klanten is 90% binnen 3 maanden zindelijk!

Voorbeelden van praktijksituaties waarbij onze begeleiding al sinds 1954 zeer effectief is gebleken:

 • De gebruiker wordt niet wakker van het alarm van de plaswekker.
 • De gebruiker plast minimaal 2 keer per nacht. Hierdoor is de plaswekkertraining na een aantal weken bijna niet vol te houden.
 • De gebruiker reageert op het alarm, maar is zich niet bewust van wat er gebeurt.

Deze professionele en persoonlijke begeleiding is kosteloos voor klanten die bij ons staan geregistreerd. Alle andere gebruikers van een plaswekker kunnen deze begeleiding ontvangen door te bellen naar 0900-bedplassen (60 cent per minuut).

Getoonde prijs
De prijs is inclusief de adapter voor de ontvanger, zender, batterijen voor de zender, Scorekaart voor registratie van het resultaat per nacht, gebruiksaanwijzing en de verzending naar u toe.

De benodigde sensorbroekjes dienen apart te worden besteld.


Tip!
Is een zeer betrouwbare en gebruiksvriendelijke matrasbeschermer ook iets voor u? Wel zo handig voor het opvangen van de ongelukjes bij de plaswekker training.

Lineke
Placed on 14 February 2018 at 17:17
Ik vond de wekker een uitkomst. Mijn zoontje is 7,5 jaar, en plaste nagenoeg elke nacht nog in zijn luier. Op fora had ik gelezen dat het vaak voorkomt dat het hele huis wakker is en dat het kind zelf doorslaapt. Zo ging dit ook bij ons in huis. Mijn zoontje was de eerste nacht niet wakker te krijgen, hij was te moe om op de wekker te reageren, laat staan om uit zijn bed te komen. Hij was ontzettend chagrijnig. Ik dacht als dit zo een paar maanden door moet gaan, dan houd ik het niet vol. Ik besloot om hem de volgende nacht naast mij in bed te leggen zodat ik hem direct bij het horen van de wekker wakker kon schudden. Dit was bij ons de sleutel tot succes. Het lukte hem na 1 nacht al om zijn plas verder op te houden en op de wc de rest uit te plassen. Binnen 1,5 week was hij 1 nacht droog, en na 2 weken was hij zindelijk. Hij heeft daarna een paar keer een ongelukje gehad, maar over het algemeen gaat het heel goed. Ik ben meer dan tevreden met de wekker, en had niet verwacht dat het zo snel succesvol kon zijn.
Geen specificaties gevonden
Heeft u al sensorbroekjes?
Voor het gebruik van de plaswekker heeft u ook sensorbroeken nodig (wij adviseren minimaal 2 stuks). Indien deze nog niet in uw mandje zitten, vergeet deze straks dan niet mee te bestellen. Als u al sensorbroeken bezit, kunt u doorgaan naar de kassa.