UnderWunder Jongens Boxer, blauw (prijs per 3)
5 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Mooi blauw van buiten en erg effectief van binnen. Wordt geleverd in een set van 3 blauwe boxers. Deze actieprijs geldt bij 3 stuks. De boxers zijn per stuk verpakt in een handig meeneem etui.
€53,85 €44,95
  • Gratis verzending > €50
    in Nederland
  • 14 dagen zichttermijn
  • Bestel nu
    Betaal achteraf

Mooi blauw van buiten en erg effectief van binnen. Wordt geleverd in een set van 3 blauwe boxers. Deze actieprijs geldt bij 3 stuks. De boxers zijn per stuk verpakt in een handig meeneem etui.

Absorptievermogen
Het absorptievermogen per boxer is gemiddeld 75 ml gemeten in 4 uur tijd. Dus uitermate geschikt voor het opvangen van scheutjes en druppels (urine en/of vloeibare ontlasting).

Materiaal
95% katoen, 5% elastaan.

R.
Placed on 20 September 2021 at 14:13
Hele goede kwaliteit onderbroeken. M'n kind vind ze fijn zitten, en door dat ze goed urine/poep opvangen is hij veel meer zelfverzekerder geworden. Had ze veel eerder moeten kopen! Dank aan Urifoon voor deze fijne oplossing.
Els Valentijn
Placed on 14 July 2020 at 16:13
Mijn zoon heeft een ziekte aan zijn darmen. Hierdoor verliest hij regelmatig kleine beetjes ontlasting. De Underwunder vangt dit super goed op, waardoor hij zich heel veilig voelt.
In het verleden had hij hierdoor soms ook kleine ongelukjes met urine, ook die werden keurig opgevangen.
Kortom, wij zijn al vele jaren zeer tevreden met de Underwunder. Ik weet niet hoe we zijn probleem hadden kunnen oplossen zonder de Underwunder.
Wendy
Placed on 01 January 2020 at 13:19
Super fijn voor licht urine verlies. Dit om te zorgen dat mijn zoon niet zijn broek nat krijgt en ook voor nare geurtjes. Onderbroeken zijn van zeer goede kwaliteit, zelfs na meerdere wasbeurten.
Talitha
Placed on 04 December 2019 at 16:09
Fijne onderbroeken voor mijn zoontje van 5. Hij is lang dus dacht dat ik maat 122 nodig had maar ze vallen groot dus 116 zit veel beter. Zijn kleine ongelukjes op school worden mooi opgevangen, zo veel minder natte broeken
Miranda Potstra Onclin
Placed on 06 September 2019 at 12:02
Deze besteld ivm incontinentie van faeces bij mijn zoontje. Sinds hij deze onderbroeken gebruikt is hij minder onzeker en gaat daardoor eerder naar de wc. (Niemand ziet meer aan de bovenbroek dat het mis is gegaan) De onderbroeken zijn ook makkelijk schoon te krijgen en daardoor mooi te houden.
Geen specificaties gevonden