Ultiem gemak met elke maand een nieuwe UnderWunder boxer gratis thuis gestuurd
Ultiem gemak met elke maand een nieuwe UnderWunder boxer gratis thuis gestuurd
Ultiem gemak met elke maand een nieuwe UnderWunder boxer gratis thuis gestuurd
Ultiem gemak met elke maand een nieuwe UnderWunder boxer gratis thuis gestuurd
{{ product_reviews ? product_reviews.count : '0' }} reviews - Je beoordeling toevoegen

Ultiem gemak met elke maand een nieuwe UnderWunder boxer gratis thuis gestuurd

2995
2500
Niet op voorraad
Levertijd 2 weken
 • bestelling binnen 2 werkdagen in huis
 • gratis verzending binnen NL boven €50
 • deskundig advies via onze helpdesk
 • specialist tegen bedplassen en incontinentie sinds 1954

Heeft de UnderWunder boxer zich bewezen en een vaste plek in de kledingkast verdiend? Kies dan voor het ultieme gemak en ontvang elke maand een nieuwe UnderWunder boxer door de brievenbus voor slechts € 25 per maand.

Naast gemak ook aantrekkelijke voordelen

Veelvuldig gebruik en wassen van het UnderWunder ondergoed zal uiteindelijk iets ten koste gaan van het absorptievermogen. Daarom is het een extra prettig idee dat je nooit meer in oude UnderWunder boxers hoeft te lopen en altijd betrouwbaar ondergoed beschikbaar hebt. Maar dit abonnement biedt meer belangrijke voordelen:

 1. Je betaalt per boxer slechts € 25 (normaal € 29,95)
 2. Je betaalt geen verzendkosten (normaal € 4,50)
 3. We houden je als eerste op de hoogte van eventuele nieuwe kleuren en/of modellen. Indien gewenst zou je hier dan je abonnement op kunnen aanpassen.

Hoe werkt het?

We leggen hier stapsgewijs uit hoe je kunt profiteren van dit ultieme gemak én voordeel:

 1. Kies de maat van het ondergoed
 2. Kies de gewenste kleur. Je hebt de keuze uit:
  • Altijd effen blauw
  • Altijd effen grijs
  • Altijd blauw/wit/rood gestreept
  • Verras mij
 3. Bij deze bestelling betaal je € 25. Na ontvangst van je betaling sturen wij de eerste boxer binnen 2 werkdagen naar je toe.
 4. Rond de 25e van de eerst volgende maand incasseren wij € 25 van je rekeningnummer. Als deze succesvol heeft plaatsgevonden, sturen wij binnen 10 dagen een nieuwe boxer gratis naar je toe. Het past door de brievenbus, dus je hoeft hier niet voor thuis te blijven.
 5. Wil je gedurende het abonnement je maat aanpassen? Geen probleem! Mail ons voor de 1e van de maand de gewenste maat en wij sturen die bij de eerst volgende levering op.
 6. Wil je gedurende het abonnement de kleur aanpassen? Geen probleem! Mail ons voor de 1e van de maand de gewenste kleur/kleurencombinatie en wij houden daar vanaf de eerst volgende levering rekening mee. 
 7. Na de eerste 2 maanden is het abonnement per direct eenvoudig opzegbaar door een mail te sturen naar [email protected].

Voor de duidelijkheid een paar voorbeelden

Stel je bestelt de eerste boxer op de 17e van de maand. De volgende maand zullen wij rond de 25e € 25 incasseren en na succes de nieuwe boxer gratis naar je versturen.

Stel je zegt je abonnement op de 26e van de maand op. De volgende maand zullen wij nog eenmalig € 25 incasseren en na succes de laatste nieuwe boxer gratis naar je toe sturen.

Bestelvoorwaarden

Met het bestellen van dit product ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

 • Urifoon is gemachtigd tot wederopzegging elke maand € 25 van het rekeningnummer te incasseren. Hiervoor gebruikt Urifoon het rekeningnummer dat bij de betaling van deze bestelling is gebruikt.
 • Het abonnement heeft een opzegtermijn van 1 maand. Na het opzeggen per mail naar [email protected] zal nog 1 incasso en 1 levering plaatsvinden.
 • Indien de incasso direct mislukt zal die maand geen boxer worden opgestuurd.
 • Indien de incasso achteraf ongedaan wordt gemaakt maar de boxer is wel verstuurd, dan blijft de factuur van € 25 open staan. Deze zal dan binnen 7 dagen moeten worden voldaan. 

Absorptievermogen UnderWunder heren boxer

Het absorptievermogen is gemiddeld 125 ml gemeten in 4 uur tijd. Dus uitermate geschikt voor het opvangen van scheutjes en druppels (urine en/of vloeibare ontlasting).

Maten en maattabel

UnderWunder is verkrijgbaar in de maten S t/m XXL. Nameten op basis van het eigen ondergoed? Gebruik dan deze maattabel.

Materiaal en wasvoorschrift

95% katoen, 5% elastaan.

Productie

Het UnderWunder ondergoed wordt met de hand gemaakt in Portugal volgens de Oeko-Tex Standard 100 richtlijnen. Dit is goed voor mens en milieu. 

{{ review.name }}
{{ review.ls_created_at | date('DD/MM/YYYY') }}
{{ review.content }}