Anderen lezen ook

10 voordelen van wasbaar incontinentie ondergoed
10 voordelen van wasbaar incontinentie ondergoed
11 December 2023
Wasbaar incontinentie ondergoed is een goed alternatief voor wegwerp incontinentie materiaal en biedLees meer
Welke plaswekker is de beste keuze?
Welke plaswekker is de beste keuze?
4 Juli 2023
Een plaswekker wordt meestal 1 maar maximaal een paar keer in een mensenleven besteld. Hierdoor ontbLees meer
Verschil tussen plashorloge of plaswekker
Verschil tussen plashorloge of plaswekker
3 Mei 2023
Kort gezegd komt het hier op neer. Met een plaswekker leer je de prikkels van een volle blaas te herLees meer
Werkt een plaswekker echt?
Werkt een plaswekker echt?
15 Maart 2023
Bedplassen is niet een onderwerp waar makkelijk over wordt gesproken. Zowel niet door het kind dat nLees meer

Wat is de kans op succes met een plaswekker

Het eerlijke verhaal is dat ruim 90% van de gebruikers binnen 3 maanden van het bedplassen is verlost.
Het liefst zeggen wij dat iedereen met de plaswekker van het bedplassen af kan komen. En dat het in een aantal weken gaat lukken. Of dat er een slagingsgarantie kan worden afgegeven. Maar dat is helaas niet mogelijk. De plaswekker is een hulpmiddel bij een training. Geen wondermiddel. Ook is elk kind anders en ontwikkeld het zich op een ander tempo.

Daarbij is er de vraag of op het juiste moment met een plaswekker training wordt begonnen. Is er een lichamelijke oorzaak waarom in bed wordt geplast? Is er sprake van een kleine blaas of een gespannen blaas? Dan zal er ’s nachts meerdere keren worden geplast en is de plaswekkertraining (nog) niet de juiste oplossing. Bij elk plasmoment gaat namelijk het alarm af en dan is de plaswekkertraining vaak veel te vermoeiend voor je kind en jezelf. Het is dan veel verstandiger eerst wat aan de blaas te doen. Neem hiervoor contact op met je huisarts. Ook als je twijfelt.

Deskundige begeleiding maakt groot verschil

Hoe er wordt getraind heeft natuurlijk ook invloed op het resultaat. Even een weekendje of een aantal nachten overslaan kan invloed hebben op de voortgang. Elke nacht is namelijk een trainingsmoment. Ons advies tijdens de training: Gebruik de plaswekker elke nacht.

Ons advies is ook gebruik te maken van onze kosteloze deskundige begeleiding wanneer je kind niet snel wakker wordt van het alarm. Pas in dit geval de adviezen toe die wij je per mail gaan sturen. Dit voorkomt teleurstellingen en irritaties midden in de nacht. Het zorgt er ook voor dat de training zo snel mogelijk succesvol wordt doorlopen.

Helpen de adviezen onvoldoende of wil je liever even persoonlijk de voortgang van je kind bespreken? Geen probleem! Deze deskundige en persoonlijke begeleiding bieden wij kosteloos aan en vind je nergens anders. Ons zeer ervaren team is ervoor om jou en je kind te begeleiden de training zo soepel mogelijk te doorlopen. Je bepaalt uiteraard zelf of je daar gebruik van wilt maken.

Wetenschappelijk bewezen de hoogste slagingskans bij Urifoon

Onze unieke begeleiding zorgt voor de zeer hoge slagingskans. Dit is ook wetenschappelijk bewezen. Vergelijk het met zwemles. Het kopen van een zwembroek betekent nog niet dat je kunt zwemmen. Hetzelfde geldt bij een plaswekker. Het kopen van een plaswekker betekent nog niet dat het kind snel wakker wordt op het moment dat het begint te plassen, dat het bewust wordt van wat er ’s nachts gebeurt én dat het na verloop van een aantal nachten vooruitgang ervaart.

Vooruitgang is uiteindelijk de beste motivatie om door te zetten. Onze adviezen zijn gericht op snelle vooruitgang en voorkomen de vele valkuilen tijdens de training bij alle kinderen. Ook als je kind (heel) moeilijk wakker wordt.

Onze begeleiding zorgt er ook voor dat je de gehele training goed doorloopt en niet te vroeg stopt. Te snel stoppen vergroot namelijk de kans op een terugval. Dit betekent dat je na verloop van tijd weer in je bed gaat plassen. Zo’n terugval is vaak een grote emotionele teleurstelling, dus die willen wij graag voorkomen!

Pas op met beloftes

Een snelle training van enkele weken kan nooit worden beloofd. Ja, het komt een enkele keer voor maar waarschijnlijk waren die kinderen al heel dicht bij het moment dat ze uit zichzelf zindelijk zouden zijn geworden. Voor de meeste kinderen is het niet reëel en kan beter van 3 maanden worden uitgegaan. Dit voorkomt teleurstellingen en de druk op het snel moeten presteren.

 

Reacties
Laat een reactie achter