Anderen lezen ook

Welke plaswekker is de beste keuze?
Welke plaswekker is de beste keuze?
4 Juli 2023
Een plaswekker wordt meestal 1 maar maximaal een paar keer in een mensenleven besteld. Hierdoor ontbLees meer
Verschil tussen plashorloge of plaswekker
Verschil tussen plashorloge of plaswekker
3 Mei 2023
Kort gezegd komt het hier op neer. Met een plaswekker leer je de prikkels van een volle blaas te herLees meer
Werkt een plaswekker echt?
Werkt een plaswekker echt?
15 Maart 2023
Bedplassen is niet een onderwerp waar makkelijk over wordt gesproken. Zowel niet door het kind dat nLees meer

Tot enige tijd geleden waren mensen die last hebben van ongewenst urineverlies gedoemd om wegwerp incontinentiemateriaal te gebruiken. Dit voelde vaak als een bevestiging van het probleem, waardoor schaamte de overhand kreeg.

Gelukkig zijn er de afgelopen jaren mooie alternatieven ontwikkeld op het gebied van wasbaar incontinentieondergoed. Wij bieden al ruim 10 jaar ons mooie merk UnderWunder aan. Dit is modieus ondergoed met een geheimpje en absorbeert onzichtbaar urine en neutraliseert de geur grotendeels.

10 voordelen van UnderWunder versus wegwerp incontinentiemateriaal

Wat zijn de 10 voordelen van het wasbare incontinentie ondergoed van UnderWunder ten opzichte van het wegwerp incontinentiemateriaal?

  1. Milieuvriendelijk: Wasbaar incontinentieondergoed is herbruikbaar, wat resulteert in minder afval en een lagere ecologische voetafdruk in vergelijking met wegwerp incontinentiemateriaal.
  2. Kostenbesparend: Hoewel de initiële kosten van wasbaar incontinentieondergoed hoger zijn, bespaart het op de lange termijn geld omdat het herbruikbaar is en er geen constante aankoop van wegwerp incontinentiemateriaal nodig is.
  3. Draagcomfort: UnderWunder is vaak gemaakt van kwalitatief goede en ademende stoffen die comfortabeler zijn om te dragen dan wegwerp incontinentiemateriaal waar vaak bepaalde plastic tegen doorlekken is verwerkt.
  4. Geen chemicaliën: Wegwerp incontinentiemateriaal bevat vaak chemicaliën zoals geurstoffen en bleekmiddelen, terwijl UnderWunder vrij is van deze potentieel irriterende stoffen.
  5. Pasvorm: UnderWunder is verkrijgbaar in vele maten en modellen. Hierdoor heeft het een betere pasvorm, sluit het beter aan bij het lichaam en voorkomt het vooral bij de actieve gebruikers lekkages.  Het ondergoed ziet er uit als normaal ondergoed en voelt tijdens het dragen ook als normaal ondergoed aan. 
  6. Huidvriendelijk: UnderWunder houdt de huid gezonder. De ademende stoffen verkleinen de kans op huidirritatie of luieruitslag aanzienlijk. Bij wegwerp incontinentiemateriaal is dit bij veel mensen een serieus probleem. 
  7. Gemakkelijk te wassen: UnderWunder is zo ontworpen dat het makkelijk in de wasmachine kan worden gewassen.
  8. Discreet: De stoffen van UnderWunder zijn zo geselecteerd dat het ondergoed niet kraakt bij het bewegen. Dit maakt het super discreet in gebruik en is het echt mooi ondergoed met een geheimpje. Wegwerp incontinentiemateriaal is snel duidelijk zichtbaar en hoorbaar onder de kleding. 
  9. Stijlvol: UnderWunder is mooi en met de hand gemaakt en ziet eruit als normaal ondergoed. Ook bij het verkleden zullen anderen niet snel iets opmerken. Dit geeft zelfvertrouwen bij een vervelend intiem probleem.
  10. Zekerheid. UnderWunder absorbeert druppels en scheutjes urine gedurende de dag en neutraliseert de vervelende geur van urine grotendeels. 

Om het urineverlies onzichtbaar op te vangen is er een maximum wat een UnderWunder onderbroek kan absorberen. Dit is gemiddeld 75 ML bij de kindermaten en 125 ML bij de volwassen maten. Deze hoeveelheid is gemeten in 4 uur tijd. Het kan deze volumes dus niet absorberen als deze volumes of meer in 1 keer wordt uit geplast. In dat geval is wegwerp incontinentiemateriaal in de regel het enige alternatief. 

Probeer UnderWunder voor slechts € 14,95

Wil je ervaren of UnderWunder ook een geschikte oplossing voor jou of je kind is? Probeer het nu eenmalig voor € 14,95 inclusief de verzendkosten.

Klik hier voor het assortiment voor kinderen.

Klik hier voor volwassenen.

Reacties
Laat een reactie achter