Plaswekker voor overdag

Indien men zich niet bewust is dat in de broek wordt geplast, is een plaswekker voor overdag (de zogenaamde dagwekker) een effectieve oplossing.

Onze Apollo 24 is de kleinste en lichtste dagalarm van Nederland. Daarom zeer geschikt voor kinderen om overdag mee te trainen.

Overdag trainen wordt vaak begeleid vanuit de medische specialist, maar is niet noodzakelijk. Wij adviseren de training vooral thuis plaats te laten vinden, dus na schooltijd en in de weekenden of vakanties.

De Apollo 24 kan men op 3 verschillende manieren gebruiken

1. De Apollo 24 samen met het sensor ondergoed. Dit is hetzelfde ondergoed als voor de plaswekkers 's nachts wordt gebruikt. Dit speciale ondergoed heeft een groot sensor bereik en signaleert heel snel de eerste druppels urine die in de onderbroek worden geplast.

Dit ondergoed is te verkrijgen in alle gangbare confectiematen.

2. Nieuw! De Apollo 24 samen met vocht signalerende inleggers in het eigen ondergoed. Deze unieke innovatie heet Dry-Mate en biedt heel veel voordelen in het gebruik:

  • Het biedt net zo'n groot sensorbereik als met de speciale sensorbroeken, maar dan in het eigen reguliere ondergoed
  • De inlegger in plaats van het ondergoed moet nat worden om het alarm te activeren. Is de inlegger nat, dan vervang je deze eenvoudig met een nieuwe. De natte kan in de prullenbak
  • Als snel op het alarm wordt gereageerd, hoeft het ondergoed niet te worden verschoond. Dit scheelt veel handelingen én vuile was

Dry-Mate is voordelig in aanschaf en zijn in pakken van 25 inleggers apart verkrijgbaar.

3. De Apollo 24 op het eigen ondergoed. Een speciale clip wordt daar op het eigen ondergoed geklikt, waar men denkt dat de eerste druppels urine komen. Het is namelijk belangrijk dat zo snel mogelijk het alarm wordt geactiveerd. Met deze methode heeft u dus een klein sensorgebied, wat in de praktijk betekent dat het langer kan duren voordat het alarm af gaat.

 

Door hier te klikken komt u in de webshop bij de Apollo 24.