UnderWunder Jongens Boxer, camouflage (setprijs)
1 reviews - Schrijf een review
op voorraad
Aan deze stoere boxers zal niemand zien dat het veel meer is dan alleen maar mooi ondergoed. De boxers hebben een witte elastieken sterrenband met blauwe sterrenmotief. Precies zoals een stoere boxer hoort te zijn. Deze voordelige prijs geldt bij een aan
€35,90 €32,95
  • Gratis verzending > €50
    in Nederland
  • 14 dagen zichttermijn
  • Bestel nu
    Betaal achteraf

Aan deze stoere boxers zal niemand zien dat het veel meer is dan alleen maar mooi ondergoed. De boxers hebben een witte elastieken sterrenband met blauwe sterrenmotief. Precies zoals een stoere boxer hoort te zijn. Deze voordelige prijs geldt bij een aanschaf van 2 boxers. Verpakt in een handig meeneem etui.

Absorptievermogen

Het absorptievermogen is gemiddeld 75 ml gemeten in 4 uur tijd. Dus uitermate geschikt voor het opvangen van scheutjes en druppels (urine en/of vloeibare ontlasting).

Maten en maattabel

UnderWunder is ideaal om te gebruiken tijdens de zindelijkheidstraining overdag of voor het onzichtbaar opvangen van plasongelukjes gedurende de dag. Het ondergoed is verkrijgbaar in de maten 92 t/m 176 waarbij wij gebruik maken van combinatiematen, zoals 86/92, 122/128 en 170/176.

Wilt u het nameten op basis van het eigen ondergoed van uw kind? Gebruik dan deze maattabel.

Materiaal

95% katoen, 5% elastaan.

Yvonne Kloosterman
Placed on 10 April 2020 at 10:37
Houdt plasongelukjes tegen maar dan wel kleinere hoeveelheden, anders lekt het toch wel snel door.
Geen specificaties gevonden