UnderWunder Meisjes Slip, blauw
2 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Mooi wasbaar ondergoed met een geheimpje. Het absorbeert probleemloos urineverlies bij plasongelukjes.
€17,95
  • Gratis verzending > €50
    in Nederland
  • 14 dagen zichttermijn
  • Bestel nu
    Betaal achteraf

Tijdloos klassiek model, met roze biesjes en schattig strikje. Hiermee kan uw dochter veilig naar school. En is verkleden rondom gym geen vervelend moment.Niemand zal zien dat ze een onderbroek met een geheimpje draagt. Het broekje is verpakt in een handige meeneem etui. Prijs per stuk.

Absorptievermogen

Het absorptievermogen is gemiddeld 75 ml gemeten in 4 uur tijd. Dus uitermate geschikt voor het opvangen van scheutjes en druppels (urine en/of vloeibare ontlasting).

Maten en maattabel

UnderWunder is ideaal om te gebruiken tijdens de zindelijkheidstraining overdag of voor het onzichtbaar opvangen van plasongelukjes gedurende de dag. Het ondergoed is verkrijgbaar in de maten 92 t/m 176 waarbij wij gebruik maken van combinatiematen, zoals 86/92, 122/128 en 170/176.

Wilt u het nameten op basis van het eigen ondergoed van uw kind? Gebruik dan deze maattabel.

Materiaal

95% katoen, 5% elastaan.

Jacq
Placed on 15 March 2021 at 21:00
Een heel fijn broekje. Wij trekken m aan over de plaswekker broekje. Als ze een ongelukje heeft is niet meteen het hele bed nat en scheelt verschonen. Ook het idee dat het save is. Vind mijn dochter fijn. We hebben wel een maar groter genomen Dan de rest. Idee dat ze net wat anders vallen.
Marijke
Placed on 12 October 2020 at 21:35
Het broekje is fijn, het lijkt echt op een onderbroek en het werkt goed! Goed contact gehad met urifoon met nog specifieke adviezen voor plasprobleem bij onze dochter! Vragen goed door en willen echt helpen, heel fijN!
Geen specificaties gevonden