In 5 verschillende kleuren
Loose strap U15
Loose strap U15
Loose strap U15
Loose strap U15
Loose strap U15
Loose strap U15
7 reviews - Add your review

Loose strap U15

1100
In stock
  • wisselbare bandjes in leuke kleuren
  • vóór 20.00u besteld, zelfde dag verstuurd*
  • gemaakt van lichtgewicht siliconen materiaal
  • voor veelzijdig en duurzaam gebruik
Eveline Tebbens
22/02/2023
Mooi en fijn dat er meerdere losse bandjes te verkrijgen zijn. Echt top ook leuk om af te wisselen
Ikke
16/02/2023
Een goed systeem alleen laat de sluiting van deze bandjes wat te wensen over...bandje schiet na een tijdje regelmatig los of het metalen pinnetje gaat eruit en raakt kwijt,
( zelfs samen met het gehele horloge)
Reactie Urifoon, op onze website staat een filmpje (U7 dit is een zelfde model horloge als U15) met hoe de U15 andersom te sluiten waardoor dit niet meer voor kan komen
Wellicht is hier verbetering mogelijk?
Leonie Klunder
17/05/2021
Het is een prettig horloge armbandje.
Flexibel en makkelijk in gebruik.
Echter het 'lusje/oogje' waar het bandje door heen moet is niet heel stevig en was binnen 2 dagen stuk.
Suus
16/04/2021
Het helpt onze zoon enorm! Het bandje ziet er ook leuk uit, waardoor mijn zoon het niet erg vindt om om te doen.
Wel slijt het bandje snel op de randen. Ook is het klokje een keer vervangen. Fijne service! Maar dat in combinatie met het slijten van het bandje, is het product wel minder duurzaam. Daarom drie sterren.

Reactie Urifoon: dank voor uw review! Het slijten heeft waarschijnlijk te maken met de pasvorm, er komt wellicht (te)veel druk op het bandje te staan. Gelukkig hebben wij meerdere modellen horloges, zodat er voor iedereen een passend horloge is. De optie 'print, knip en pas' bij het U15 en R16 horloge is een handig hulpmiddel om de juiste pasvorm te ontdekken.
Will Ramaekers
19/01/2021
Na mijn CVA = Herseninfarct en mijn NAH = Niet Aangeboren Hersenafwijking.

Vergat ik regelmatig mijn Medicijnen in te nemen.

Tot dat ik deze prachtige en handige horloge van Urifoon heb gekocht.

En dat ik nu ook nog dmv de losse verwisselbare bandjes in diverse kleuren mijn Horloge ook nog steeds van een ander uiterlijk kan voor zien.

Ik heb mijn Ergotherapeute reeds het advies gegeven om nieuwe patiënten van Urifoon en dit horloge op de hoogte te stellen.
Wilko Vije
15/01/2021
Ik ben erg teleurgesteld in de kwaliteit van de bandjes. Als ik een horloge koop van E35, verwacht je niet dat je met een maand een nieuw bandje moet bestellen omdat deze aan de zijkanten scheurt. Nieuw bandje besteld a E9 excl verzend kosten van E4, ook dit bandje is weer binnen een maand kapot. Dat kan toch niet de bedoeling zijn lijkt mij!
Het effect van het horloge is goed, dat dan weer wel, echter aan de kwaliteit moet nodig worden gewerkt!

Reactie Urifoon: Dank voor uw review. U heeft na telefonisch contact al een bandje van ons gekregen onder garantie. Wij vermoeden dat het model van dit horloge qua polsomvang niet ideaal is voor uw dochter. Hierdoor ontstaat er teveel druk op het bandje. Een goede pasvorm is belangrijk bij een horloge, wij hebben deze dan ook in diverse modellen en maten. In overleg is het mogelijk om te ruilen voor een ander model.
Cassandra Flikweert
30/11/2020
Dit bandje is een stuk steviger dan het lila bandje dat bij de Watch zelf zat. Die was al snel gescheurd op de plek waar je hem er in/uit haalt.