Apollo 24 1 pack Dry-Mate paper sensor inserts, 25 pieces
Apollo 24 1 pack Dry-Mate paper sensor inserts, 25 pieces
6 reviews - Add your review

1 pack Dry-Mate paper sensor inserts, 25 pieces

1375
In stock
  • vóór 20.00u besteld, zelfde dag verstuurd*
  • 14 dagen bedenktermijn
  • gratis verzending binnen NL boven €50
  • achteraf betalen mogelijk
Evelien
15/03/2022
De Dry-mate sensor inleggers werken zoals ze horen. Al bij kleine druppels urine gaat het alarm af. Ze zijn alleen wat groot en daardoor lastig in de kleine onderbroekjes te krijgen. De klip is vrij gemakkelijk aan te sluiten, maar omdat de inleggers niet zo dik zijn, scheurt de klip er ook wel makkelijk af bij wat intensiever gebruik, zoals overdag (dat zal 's nachts minder een probleem zijn). Voor ons zijn ze handig voor erbij, maar de onderbroekjes vinden we handiger.
Irma Berkenpeis
12/04/2021
De Dry mate sensor inleggers kunnen voor kinderen wat lastig zijn met het inbrengen bij de onderbroekjes, dus daar hebben ze in het begin wel wat begeleiding bij nodig. Onze jongen van 10 had dit snel onder de knie en vond het vanaf dag 1 heel fijn werken. Ze hebben een groot oppervlakte waar een sensor in zit en daardoor wordt urine verlies snel gedetecteerd. Wij hebben het gebruikt voor overdag met de eigen ondergoed en de oranje clip van de Apollo24, wat als voordeel heeft dat niet gelijk het ondergoed en onderkleding helemaal vervangen hoeft te worden.
Susan
17/11/2020
In principe een heel handig product aangezien je geen onderbroeken hoeft te wassen, maar mijn zoon wil ze niet gebruiken. De randen schuren langs zijn benen. Mocht je kind daar geen last van hebben, dan zou ik ze zeker aanraden.
Ruben
28/07/2020
Tevreden alleen bij meer dan een druppel per keer is hij niet meer te gebruiken. Zo heb je er redelijk wat per dag nodig. Maar doet wat hij moet doen.
Gerjanne Versteeg
06/05/2020
Superfijne inleggers. Ik gebruik ze voor onze dochter die overdag nog weleens te laat naar de wc gaat. Deze onderleggers schelen een hele berg onderbroeken in de was! Ook is het gelijk bij de eerste druppel een alarm. Hierdoor wordt ze extra goed getraind om op tijd te gaan.
Dieteke Visser
02/12/2019
Ideaal dat eigen ondergoed gebruikt kan worden. Reageert zeer snel op urineverlies.