Apollo 24 1 pack Dry-Mate paper sensor inserts, 25 pieces
5 reviews - Schrijf een review
in stock
Unique solution!
€13,75
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

 

Dry-Mate: The paper sensor insert. This solution only works in combination with the Apollo 24 daytime alarm!

For an effective training, it is important that the alarm is triggered upon the first drops of urine. The training is all about learning to sense this bathroom moment. The paper sensor insert "guards" about 200 cm² in the regular underwear. As soon as urine is detected anywhere in this area, an alarm is triggered. This effective approach allows for quick progress and allows accidents to be under control soon.

Other advantages of the Dry-Mate paper sensor insert are:

 • Easy to insert into the regular underwear and easy to change
 • The inserts don't leak, so if the user responds to the alarm quickly, there is no need to change the underwear
 • Less laundry, because the wet insert is thrown out 
 • Very easy to use!

This pack contains 25 inserts. The inserts can be reordered in packs of 25.

Irma Berkenpeis
Placed on 12 April 2021 at 16:39
De Dry mate sensor inleggers kunnen voor kinderen wat lastig zijn met het inbrengen bij de onderbroekjes, dus daar hebben ze in het begin wel wat begeleiding bij nodig. Onze jongen van 10 had dit snel onder de knie en vond het vanaf dag 1 heel fijn werken. Ze hebben een groot oppervlakte waar een sensor in zit en daardoor wordt urine verlies snel gedetecteerd. Wij hebben het gebruikt voor overdag met de eigen ondergoed en de oranje clip van de Apollo24, wat als voordeel heeft dat niet gelijk het ondergoed en onderkleding helemaal vervangen hoeft te worden.
Susan
Placed on 17 November 2020 at 21:02
In principe een heel handig product aangezien je geen onderbroeken hoeft te wassen, maar mijn zoon wil ze niet gebruiken. De randen schuren langs zijn benen. Mocht je kind daar geen last van hebben, dan zou ik ze zeker aanraden.
Ruben
Placed on 28 July 2020 at 10:46
Tevreden alleen bij meer dan een druppel per keer is hij niet meer te gebruiken. Zo heb je er redelijk wat per dag nodig. Maar doet wat hij moet doen.
Gerjanne Versteeg
Placed on 06 May 2020 at 11:59
Superfijne inleggers. Ik gebruik ze voor onze dochter die overdag nog weleens te laat naar de wc gaat. Deze onderleggers schelen een hele berg onderbroeken in de was! Ook is het gelijk bij de eerste druppel een alarm. Hierdoor wordt ze extra goed getraind om op tijd te gaan.
Dieteke Visser
Placed on 02 December 2019 at 14:37
Ideaal dat eigen ondergoed gebruikt kan worden. Reageert zeer snel op urineverlies.
No specifications found