Mickey wireless bedwetting alarm
8 reviews - Add your review

wireless bedwetting alarm

9995
In stock
  • bestelling binnen 2 werkdagen in huis
  • gratis verzending binnen NL boven €50
  • deskundig advies via onze helpdesk
  • specialist tegen bedplassen en incontinentie sinds 1954
Willie van Prooijen
22/12/2022
Werkt goed! Makkelijk in gebruik.
Paul
28/08/2021
Na een week van gebroken nachten begon het écht te werken. Ongelofelijk, we zijn nu twee weken verder, afgelopen 5 dagen droog en geen alarm afgegaan. Goede begeleidende mails van urifoon. Het is even doorbijten maar dan heb je ook wat.
Anna
13/04/2021
Ik ben nog steeds onder de indruk hoe snel mijn zoontje uiteindelijk zindelijk is geworden met deze wekker. Binnen 6 weken van elke nacht een volle luier en doorlekken naar helemaal zindelijk. Mijn zoon was net 7 toen we zijn begonnen, tweelingzus al sinds haar 2e droog snachts. In 2018 een oud urifoon model gekocht omdat zoontje ook overdag moeite had met zindelijk worden, alleen toen de wekker niet ingezet vanwege gebrek aan motivatie bij mijn zoontje. In 2021 begon hij zelf vragen te stellen over waarom hij nog een luier droeg in bed. Gelijk de wekker ingezet al bleek het oude model kapot en hebben we een tweedehands Mickey gekocht met nieuwe broekjes van de Urifoon website. De eerste paar weken waren zwaar: de wekker ging 3 keer per nacht af, bed elke keer helemaal nat, zoontje niet wakker en geen plas op de wc. Maar elke paar dagen ging het iets beter. Mijn zoontje is nooit zelf helemaal wakker geworden van de wekker, ik moest altijd wel zeggen wakker worden, en liet hem de wekker zelf uitzetten en dan samen naar de wc maar opeens werd hij na 3 weken droog wakker zonder dat het alarm was afgegaan. Dit nog 21 dagen met 2 kleine ongelukjes volgehouden en nu al 1 week zonder alarm helemaal droog. Mijn zoontje is super trots, en wij dik tevreden!
M. De Jong
30/04/2020
3 jaar geleden onze toen 7,5 jarige zoon binnen 3 weken geheel zindelijk (van standaard een vol luierbroekje of binnen een uur na op bed leggen zijn hele bed nat).
Nu met deze vriend en zoon 2 (6,5 jaar) aan de slag.
Fijn dat alles via de website zo helder is en ook telefonisch wordt heel goed meegedacht
Janita
20/01/2020
Het is fijn dat er een hulpmiddel is om je kind zindelijk te kunnen maken
Alleen jammer dat je niet weet wanneer de batterij van de zender leeg is
Annelies van der Klooster
24/12/2019
Zeer eenvoudig in gebruik met - in ons geval - een snel en goed resultaat. Het meegeleverde beloningssysteem helpt hier goed bij.
D
18/12/2018
Een van de beste aankopen die ik ooit heb gedaan. Mijn zoon was met 7½ nog niet zindelijk 's nachts en plaste met regelmaat 2x per nacht in zijn bed. Het moment dat ik besloot om de plaswekker aan te schaffen was een zoon die huilend in zijn bed lag omdat hij niet begreep dat zijn 4 jaar jongere broertje wel 's nachts zindelijk was en hij niet.

De eerste 2 nachten zakte de moed me een beetje in schoenen, omdat hij niet wakker werd van de wekker. Na 3 nachten werd hij voorzichtig wakker en na een week werd hij wakker en zette hij zelf de wekker uit als die af ging.

Nu zijn we een maand of 3 - 4 verder en is hij 's nachts zindelijk. Af en toe haalt hij de WC net niet en zit er een klein beetje urine in zijn onderbroek, maar wat een verschil met een paar maanden geleden. Hij is nu veel zekerder van zichzelf en durft nu ook bij vriendjes te logeren.

Doorzetten en je strikt aan de methode houden zoals beschreven in het boekje is wel een vereiste. Niet opgeven wanneer je denkt dat het geen zin heeft om door te gaan... Voor onze zoon heeft het in elk geval keurig gewerkt.

Een absolute aanrader dus!
Lineke
14/02/2018
Ik vond de wekker een uitkomst. Mijn zoontje is 7,5 jaar, en plaste nagenoeg elke nacht nog in zijn luier. Op fora had ik gelezen dat het vaak voorkomt dat het hele huis wakker is en dat het kind zelf doorslaapt. Zo ging dit ook bij ons in huis. Mijn zoontje was de eerste nacht niet wakker te krijgen, hij was te moe om op de wekker te reageren, laat staan om uit zijn bed te komen. Hij was ontzettend chagrijnig. Ik dacht als dit zo een paar maanden door moet gaan, dan houd ik het niet vol. Ik besloot om hem de volgende nacht naast mij in bed te leggen zodat ik hem direct bij het horen van de wekker wakker kon schudden. Dit was bij ons de sleutel tot succes. Het lukte hem na 1 nacht al om zijn plas verder op te houden en op de wc de rest uit te plassen. Binnen 1,5 week was hij 1 nacht droog, en na 2 weken was hij zindelijk. Hij heeft daarna een paar keer een ongelukje gehad, maar over het algemeen gaat het heel goed. Ik ben meer dan tevreden met de wekker, en had niet verwacht dat het zo snel succesvol kon zijn.