UnderWunder Boys Boxer, blue (price per 3)
8 reviews - Add your review

Boys Boxer, blue (price per 3)

5685
4795
In stock
  • bestelling binnen 2 werkdagen in huis
  • gratis verzending binnen NL boven €50
  • deskundig advies via onze helpdesk
  • specialist tegen bedplassen en incontinentie sinds 1954
Carola
03/02/2023
Ik heb maat 122/128 besteld voor mijn zoon, de pijpjes zijn goed alleen de ruimte rond de billen is vrij wijdt. Hierdoor zijn de ongelukjes alsnog af en toe groter omdat het niet goed aansluit. Bestel zeker 1 - 2 maten kleiner dan het gewone ondergoed.
Reactie Urifoon. Dank voor uw feedback. Wij adviseren altijd de maat van het ondergoed te bestellen dat nu gedragen wordt. Onze broekjes vallen ruim, maar het is zeker niet de bedoeling dat ze te strak komen te zitten, vooral bij de benen, omdat dat vals alarm kan veroorzaken en dat is vervelender dan een broekje dat ruim zit. Wanneer een broekje te ruim zit maar een maat kleiner geen optie is omdat ze dan te strak komen te zitten, adviseren wij een eigen onderbroekje over de sensorbroek te dragen zodat het toch mooi aansluit.
Hegmans
27/12/2022
Maat valt echt veel te groot
Zoontje heeft er niks aan nu.
Verder neemt het broekje wel genoeg op.
Reactie Urifoon. Wanneer een broekje te groot of te klein is, mag het geruild worden, mits geen gebruikssporen en weer terug in de originele verpakking. U kunt het dus even laten passen met een eigen onderbroekje er onder aan.
Vivian
26/10/2021
Fijne onderbroeken die meer zelfvertrouwen en zekerheid geven. Wel wat prijzig.

Reactie verkoper: Dank voor uw beoordeling. Wij hebben ook speciale voordeelpakketten voor een zeer gunstige prijs. Veel draagplezier gewenst van het UnderWunder ondergoed!
R.
20/09/2021
Hele goede kwaliteit onderbroeken. M'n kind vind ze fijn zitten, en door dat ze goed urine/poep opvangen is hij veel meer zelfverzekerder geworden. Had ze veel eerder moeten kopen! Dank aan Urifoon voor deze fijne oplossing.
Els Valentijn
14/07/2020
Mijn zoon heeft een ziekte aan zijn darmen. Hierdoor verliest hij regelmatig kleine beetjes ontlasting. De Underwunder vangt dit super goed op, waardoor hij zich heel veilig voelt.
In het verleden had hij hierdoor soms ook kleine ongelukjes met urine, ook die werden keurig opgevangen.
Kortom, wij zijn al vele jaren zeer tevreden met de Underwunder. Ik weet niet hoe we zijn probleem hadden kunnen oplossen zonder de Underwunder.
Wendy
01/01/2020
Super fijn voor licht urine verlies. Dit om te zorgen dat mijn zoon niet zijn broek nat krijgt en ook voor nare geurtjes. Onderbroeken zijn van zeer goede kwaliteit, zelfs na meerdere wasbeurten.
Talitha
04/12/2019
Fijne onderbroeken voor mijn zoontje van 5. Hij is lang dus dacht dat ik maat 122 nodig had maar ze vallen groot dus 116 zit veel beter. Zijn kleine ongelukjes op school worden mooi opgevangen, zo veel minder natte broeken
Miranda Potstra Onclin
06/09/2019
Deze besteld ivm incontinentie van faeces bij mijn zoontje. Sinds hij deze onderbroeken gebruikt is hij minder onzeker en gaat daardoor eerder naar de wc. (Niemand ziet meer aan de bovenbroek dat het mis is gegaan) De onderbroeken zijn ook makkelijk schoon te krijgen en daardoor mooi te houden.