12 reviews - Add your review

Reminder watch Mini Vibra Lite 12 purple

  • Up to 12 alarms a day (sound & vibrate)
  • Splash watertight (3 ATM)
  • For wrists from 11cm
  • In verschillende kleuren leverbaar
More information
6995
In stock
  • helpt bij meer regelmaat in plasgedrag
  • wisselbare bandjes in leuke kleuren
  • vóór 20.00u besteld, zelfde dag verstuurd*
  • 1 jaar garantie (m.u.v. waterschade)

Reminder watch Mini Vibra Lite 12, purple

Most suitable for children due to size, 12 alarm moments and vibration function!!

Does your daughter also find playing much more fun than peeing? In itself logical, but if the urination is held up too long, it can cause accidents. Peeing in your pants unnecessarily. Unnecessary, because if she had "just" listened to the bladder, she wouldn't have peed her pants.

This beautiful, child-friendly watch is a handy tool to help your daughter pee in time throughout the day. No fewer than 12 different alarm times per day can be programmed. More than enough to remind her to pee in time.

12 alarm moments per day

You determine the number of alarm moments yourself, of course, but you can program up to 12 of them. You can also choose from 3 types of alarm signals: vibrate, sound and a combination of both.

The alarm signal is silenced by pressing any button. If nothing is pressed, the alarm will turn off automatically after 20 seconds.

Automatic countdown

In addition to the alarm moments that can be programmed, this watch also offers a countdown function. Allows you to set an interval every how many minutes the alarm should sound. For example, every 90 minutes informing your child that they have to pee in the toilet.

Other functionalities and features

* Ideal for children
* Easy to set up
* Lighting, very handy in the dark
* 12 hours display
* Suitable for wrist circumference of 12.1 - 18.4 cm
* Accuracy per month: +/- 30 seconds
* CE approval
* 1 year warranty (excluding the battery)
* Dutch manual

Laura
15/11/2023
Mooi horloge, maar wel ingewikkeld in te stellen. Daarna doet hij goed z’n werk. Trilt discreet, maar wel duidelijk. Tip: zoek de Nederlandse handleiding online op.
TD
10/01/2023
Helpt goed om mijn dochter te helpen herinneren naar de wc te gaan. Past ook perfect om haar dunne kinderpolsje.
Sietske
31/08/2022
Werkt goed. heel fijn dat er zoveel alarm momenten ingesteld kunnen worden. Makkelijk in te stellen. Ik heb wel het geluid erbij ingesteld omdat de tril functie niet echt opviel bij mijn dochter.
Evelien
15/03/2022
Mooi klein horloge voor kinderen. Ziet er degelijk uit. Het instellen van de alarmen was even puzzelen, maar als je het eenmaal door hebt is het niet zo ingewikkeld. Alarmen zijn individueel te veranderen en uit te zetten. Alarm gaat 20 seconden af, en is makkelijk uit te zetten met willekeurige knop. De trilstand is het voor de omgeving niet te horen.
Marisca
29/08/2021
Mooi en handig plashorloge. Voor dochter van 5 jaar met smalle polsen wel wat gaatjes in het bandje moeten bijprikken. Gebruiken het nu op trilstand met interval van 90 minuten. Stevig horloge. Hadden hiervoor van het ziekenhuis de goedkopere modellen geleend om te testen, maar dit horloge is verreweg de beste.
Van Lagen
02/07/2021
Goede (en leuke!) plashorloge.
Doet wat hij moet doen, en eenvoudig in te stellen met de handleiding die je krijgt via de mail. Goed product, het helpt m’n dochter om om de paar uur naar de wc te gaan.
Margriet
07/08/2020
Heel fijn en kindvriendelijk. Het kost even om het juist in te stellen, maar daarna geen omkijken meer naar en mijn dochter van 6 kan het alarm eenvoudig uitzetten en het geeft haar de nodige regelmaat. Het bandje is klein genoeg voor haar mini armpje. We hebben het ook aan vrienden aangeraden.
Marjet
10/06/2020
Horloge werk goed en na behoren. Wel was het horloge moeilijk in te stellen. Verder prima horloge.
Sandra
01/06/2020
Lastig om in te stellen. Verder mooi horloge. Dochter is er blij mee.
Yvonne
06/04/2020
Dit horloge hebben wij aangeschaft voor onze dochter van 9 jaar. Ze vindt hem erg mooi en daardoor draagt ze hem iedere dag. Om in te stellen zou het wat makkelijker mogen, maar verder prima. Het is voor andere een gewoon horloge en dat was voor onze dochter erg belangrijk.
P.Can
07/02/2020
In eerste instantie wat moeilijk in te stellen. Uiteindelijk krijg je door hoe lang en op welke knop je moet drukken. De gebruiksaanwijzing helpt hierbij net onvoldoende. Als je hem eenmaal ingesteld hebt werkt hij goed. Jammer genoeg voelt mijn kind het trillen niet altijd, waardoor ik ook het geluid heb aanstaan. Design is mooi.
Mlk
01/01/2020
Het werk naar behoren ideaal voor kinderen die bezig zijn met taken of school werk dit is extra herinneren denk aan de plas