9 reviews - Add your review

Reminder watch Mini Vibra Lite 12 black

  • Up to 12 alarms a day (sound & vibrate)
  • Splash watertight (3 ATM)
  • For wrists from 11cm
  • In verschillende kleuren leverbaar
More information
6995
In stock
  • helpt bij meer regelmaat in plasgedrag
  • wisselbare bandjes in leuke kleuren
  • vóór 20.00u besteld, zelfde dag verstuurd*
  • 1 jaar garantie (m.u.v. waterschade)

Reminder watch Mini Vibra Lite 12, black

Most suitable for children due to size, 12 alarm moments and vibration function!!

Does your child also find playing much more fun than peeing? In itself logical, but if the urination is held up too long, it can cause accidents. Peeing in your pants unnecessarily. Unnecessary, because if it had "just" listened to the bladder, she wouldn't have peed her pants.

This beautiful, child-friendly watch is a handy tool to help your child pee on time throughout the day. No fewer than 12 different alarm times per day can be programmed. More than enough to remind her to pee in time.


12 alarm moments per day

You determine the number of alarm moments yourself, of course, but you can program up to 12 of them. You can also choose from 3 types of alarm signals: vibrate, sound and a combination of both.

The alarm signal is silenced by pressing any button. If nothing is pressed, the alarm will turn off automatically after 20 seconds.


Automatic countdown

In addition to the alarm moments that can be programmed, this watch also offers a countdown function. Allows you to set an interval every how many minutes the alarm should sound. For example, every 90 minutes informing your child that they have to pee in the toilet.


Other functionalities and features

* Ideal for children
* Easy to set up
* Lighting, very handy in the dark
* 12 hours display
* Suitable for wrist size of 11.4 - 18.7 cm
* Accuracy per month: +/- 30 seconds
* CE approval
* 1 year warranty (excluding the battery)
* Dutch manual

D
20/04/2023
Vooral school wordt het horloge trouw gebruikt. Praktisch geen natte broek meer en daar is mijn zoontje (4,5) erg blij mee.
Milan
08/03/2023
Het horloge doet wat het moet doen. En voor onze kleine man werkt het fantastisch. Helaas werd er op de website aangegeven dat vergoeding via zorgverzekering mogelijk was dit geld alleen niet voor dit soort horloges. Maar de service is verder erg goed. We hadden het horloge de volgende dag in huis, even instellen en het horloge meld zich wanneer het tijd is om naar de wc te gaan. Wij zullen indien nodig zeker nog eens bestellen bij urifoon.
Tessa van Looij
02/08/2021
Wij zijn heel blij met dit horloge. De meegeleverde handleiding is erg duidelijk en na 1x alle tijden instellen, heb je er geen omkijken meer naar. Wij hebben voor de zwarte gekozen, omdat deze de kleinste bandmaat heeft. Ons zoontje van 5 jaar past hem maar net. Maar daar groeit hij zo in. Gaatjes genoeg. Wij lopen nu ca. een jaar met hem bij de poep- en plaspoli in het ziekenhuis. Sinds kort komen we ook bij een kinderfysiotherapeut. Zij raadde ons een plashorloge aan. En sinds hij deze gebruikt, is hij nagenoeg droog. Daarvoor was hij 5-7x per dag helemaal nat. Hij vindt het horloge ook erg leuk en stoer. En we zijn er ook achter dat het een pluspunt is dat hij tegen water kan...
T.M.
29/06/2021
Fijn horloge, mooie maat en goed uitgevoerd. Jammer dat er geen 24 uurs tijd op zit.
Roger
03/12/2020
Dit is de tweede horloge die we hebben gekocht. Bij de eerste was het klokje er binnen 1 dag uitgevallen. De oorzaak is een te kleine pols. 12 cm. Ik zou de maattabel veranderen en er 13 van maken. Bij het tweede horloge de miki vibra was ging na 2 dagen het bandje stuk. Naar mijn mening niet childproof dus. De functionaliteiten zijn top en werken goed. Ook de handleiding is duidelijk. De kwaliteit van de producten laat helaas te wensen over.
Kim
02/12/2020
Prima horloge. Geluid en trillen heel discreet. Stevige polsband en veel gaatjes om goed te kunnen stellen op de dikte van de pols. Eerder een ander horloge gehad (R16) waarbij het uurwerk uit het bandje verwijderd kon worden en daardoor vaak eruit viel. Mijn zoon is erg blij met dit horloge omdat het ook nog erg lijkt op een ‘grote mensen’ horloge.
Eilander
12/05/2020
Prima horloge, al eerder dit model voor onze zoon gehad alleen deze is hij kwijtgeraakt. Goed in te stellen, prettig dat zowel tril als met geluid alarm kan worden ingesteld en past goed om zijn pols (hij is 7 jaar). Kortom erg tevreden over dit product.
Jill
14/04/2020
Wat een fijn horloge! Je kan zelf kiezen of je het alleen laat vibreren of ook met geluid laat afgaan. Je kan veel tijden instellen waarop ze naar de wc kunnen. Heel tevreden. En dat boekje wat je erbij krijgt. Super leuk!
Stephan
25/10/2019
Het is een prima horloge. Het is alleen jammer dat je het geluid van het horloge niet kan instellen op harder of zachter, vind het nog vrij zacht