Stagiair Content Creatie (4-5 dagen per week / € 450 o.b.v. fulltime)

Kom ons team versterken en maak het verschil met jouw vaardigheden en capaciteiten. Je bent bij ons geen “stagiair”, maar volwaardig lid van de organisatie met vrijheden en serieuze taken. Uiteraard dragen we graag bij in jouw ontwikkeling als young professional en steunen/begeleiden we je waar nodig.

 

Jouw stage

Ben jij altijd online en weet je welke content scoort op Facebook, YouTube, Instagram? Verplaatst jij je graag in de doelgroep en wil je alles leren op het gebied van Online Marketing? Vanaf september zijn wij op zoek naar jou! We willen van jouw stage een dubbel succes maken: Creatieve content voor ons; uiterst leerzame periode voor jou.

Als stage-medewerker help je mee met het onderhouden van onze social mediakanalen. Ook denk je mee over de inhoud, ontwikkel zelf content en ondersteun voor een juiste afstemming/planning.

Draag daarnaast jouw steentje en expertise bij in de continue verbetering van de website, webshop en e-mailmarketing.


Wie ben jij / Wat ga je doen

Man/vrouw, blond/grijs, groot/klein; wij maken geen onderscheid. Het gaat erom dat je super enthousiast bent, graag wilt leren en je kennis/bekwaamheid kunt toepassen binnen de business. Uiteraard gaan we je helpen waar nodig en daarbij verwachten we ook een bepaalde mate van zelfstandigheid en iemand met verantwoordelijkheidsgevoel. Wij bieden je alle ruimte, maar neem wel proactief deel aan het project. Ook een anticiperende rol in een gezellige werksfeer is een vereiste, want een dag niet gelachen is een dag niet met plezier gewerkt.

Taken waar jij impact mee mag gaan maken zijn:

  • Beheer van social media
  • Creëren van impactvolle video’s
  • Meedenken in nieuwe plannen
  • Analyseren van oude en nieuwe content
  • Ondersteunen in lopende projecten
  • ...en we staan ook open voor signaleringen of aanbevelingen vanuit jou!

    Ben jij dit? Zie dan snel wat wij voor jou doen…

 

Wat bieden wij jou

Je vindt bij ons een prettige leer-/werkomgeving met een positieve vibe én uitzicht op de Amstel. Uiteraard krijg je ook een persoonlijke begeleider toegewezen die jou helpt en ondersteunt waar nodig. Daarnaast heb je veel vrijheid binnen de kaders die we gezamenlijk afspreken om jezelf te ontwikkelen en geven we jou graag inzicht in een organisatie waarbij uitblinken in klantgeluk centraal staat.

Wij bieden een stagevergoeding van € 450,- per maand, op basis van fulltime. Opgeteld met de ontzettend leuke collega’s en bijzonder hulpzame producten, maakt deze stage ongekend waardevol.
Nog niet enthousiast? Lees alles dan nog een keer en contact ons…

 

Team Urifoon

Al sinds 1954 zijn wij een Nederlands familiebedrijf, met oplossingen voor plasproblemen. Ons motto is; het leven van kinderen en volwassenen met incontinentie veel prettiger maken.
Urifoon introduceerde destijds de plaswekker in Nederland, wat het begin was van verschillende mooie hulpbehoevende producten.
Hoewel jij er bent om te leren, zien onze medewerkers jou aan als volwaardige collega en onderdeel van het team. Ten alle tijden kun je voor vragen terecht bij hen en natuurlijk je directe begeleider. Tussen de drukke bedrijvigheden door is er een sterke saamhorigheid en altijd ruimte voor humor!
Pas jij hier tussen denk je? Laten we kijken of je binnen het profiel past…

 

Locatie en bereikbaarheid

Wij zijn gevestigd in Amstelhoek, op de grens tussen Noord-Holland en Utrecht. Op < 10 minuten lopen bevinden zich bushaltes voor de lijnen 130 en 174 (vanuit Amsterdam en Utrecht)

 

Contact

Voor vragen of meer informatie omtrent deze stage kun je contact opnemen met Danny Plasmeijer, Marketing & Communicatie binnen Urifoon; 0297 760001.
Ben jij voor minimaal 5 maanden beschikbaar? Stuur dan jouw motivatie en cv naar [email protected].