Stagiair Communicatie (4-5 dagen per week / € 450 o.b.v. fulltime)

Stagiair Communicatie

Als stagiair(e) communicatie ga jij onderzoeken hoe wij onze unieke Plaswekkertraining nog beter onder de aandacht kunnen brengen bij ouders met kinderen die hulp zoeken tegen bedplassen. Je gaat meewerken aan diverse communicatie uitingen. Daarnaast participeer je in het meedenken van nieuwe plannen/campagnes en de uitvoering daarvan.

Jij zet je communicatie-skills in voor hulpmiddelen rondom plasproblemen. Denk hierbij aan incontinentie bij volwassenen/ouderen, kinderen die leren zindelijk te worden of last ondervinden van bedplassen. Behalve trainingen bieden wij uiteenlopende producten die bijdragen aan een prettiger levenscomfort. Naast de particuliere markt bedienen we in Nederland zorgprofessionals en thuiszorgwinkels. Ook richten wij ons op de internationale markt en hebben we diverse partners in o.a. België, Duitsland, Frankrijk, Scandinavië, Spanje en Zwitserland. Ben jij ook internationaal bedreven?

 

Jouw verantwoordelijkheid

Het optimaliseren van onze online zichtbaarheid en Social Media kanalen wordt mede jouw verantwoordelijkheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan teksten, product omschrijvingen, advertenties, video’s en andere visuals. Jouw eigen communicatie ideeën zijn natuurlijk ook altijd welkom!

 

Wat mag je van ons verwachten?

Tijdens je stage werk je samen in een klein maar gezellig team, waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. De stageperiode duurt ca. 20 weken voor 4-5 dagen per week (maandag t/m vrijdag). Begeleiding krijg je van het teamlid Marketing & Communicatie.

Kortom; wij bieden je een stageplek (inclusief vergoeding van € 450,- p/m op basis van fulltime) met verschillende leuke opdrachten binnen een hulpverlenende markt.

 

Zin om impact te maken en mee te werken aan de communicatie rondom onze zorghulpmiddelen? Solliciteer dan op deze vacature!

 

Vragen over de stage?

Contact de stagebegeleider binnen Urifoon: Danny Plasmeijer

Mail; [email protected]
Bel of Whatsapp; 0297 760 001

 

Locatie en bereikbaarheid

Wij zijn gevestigd in Amstelhoek, op de grens tussen Noord-Holland en Utrecht. Op < 10 minuten lopen bevinden zich bushaltes voor de lijnen 130 en 174 (vanuit Amsterdam en Utrecht)