Werken bij Urifoon

Urifoon is een prachtig familiebedrijf dat oplossingen biedt voor kinderen en volwassenen met plasproblemen. Wij zijn marktleider op het gebied van de plaswekkertraining en helpen kinderen binnen enkele maanden van het bedplassen af. Bij elk kind groeit het zelfvertrouwen in diezelfde periode enorm en dat is elke keer geweldig om te horen. Daarnaast hebben wij mooie producten tegen plasongelukjes overdag voor zowel kinderen als volwassenen. Zo helpen wij een discreet probleem op te lossen met een persoonlijke en betrokken benadering. Dit wordt gewaardeerd, want wij worden gemiddeld met een 9.5 beoordeeld.

Onze huidige vacatures:

 

Stagiair communicatie (4 - 5 dagen per week)

Ben jij op zoek naar een stage waarin je een taboe (incontinentie) heel bespreekbaar maakt? Waarin je veel vrijheid krijgt om je communicatieve ideeën richting kinderen en volwassenen te testen? Zowel in het Nederlands als in het Duits en/of Engels? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

 

Stagiair content creatie (4 - 5 dagen per week)

Wat is er leuker dan dat met jouw creativiteit en creaties echt wat wordt gedaan? Dat jij met jouw foto's, video's en andere creatieve uitingen kinderen en volwassenen met een discreet probleem weet te raken. Hen duidelijk maakt dat er een oplossing is en dat ze er zeker niet alleen voor staan. Interesse? Lees dan deze vacature.