UnderWunder Week pakket van 7 jongens boxers, kleurenmix zelf te bepalen
2 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Extra Voordeel Pakket! Een zeer aantrekkelijk geprijsd pakket met 7 boxers. U kunt de kleurenmix zelf samenstellen. Let op dat het totaal tot 7 stuks optelt.
€125,64 €94,95
  • Gratis verzending > €50
    in Nederland
  • 14 dagen zichttermijn
  • Bestel nu
    Betaal achteraf

Veel goedkoper wordt het niet met dit voordeel pakket gevuld met 7 boxers. U kunt de kleurenmix zelf samenstellen. 5 verschillende kleuren of 7 x hetzelfde. Het is aan u. 

Kies uit blauw, grijs of effen rood, camouflage of een leuke monkey print.

Absorptievermogen

Het absorptievermogen is gemiddeld 75 ml gemeten in 4 uur tijd. Dus uitermate geschikt voor het opvangen van scheutjes en druppels (urine en/of vloeibare ontlasting).

Maten en maattabel

UnderWunder is ideaal om te gebruiken tijdens de zindelijkheidstraining overdag of voor het onzichtbaar opvangen van plasongelukjes gedurende de dag. Het ondergoed is verkrijgbaar in de maten 92 t/m 176 waarbij wij gebruik maken van combinatiematen, zoals 86/92, 122/128 en 170/176.

Wilt u het nameten op basis van het eigen ondergoed van uw kind? Gebruik dan deze maattabel.

Materiaal

95% katoen, 5% elastaan.

Mevr. Thijssen
Placed on 25 December 2021 at 02:16
Deskundig personeel dat me geholpen heeft bij het maken van de juiste keuze, UnderWunder boxers. Onverwacht snelle levering, aangezien ik voor avond bezorging dag later had gekozen en toch al de volgende ochtend de producten in huis. Netjes verpakt en het materiaal is van prima kwaliteit. De uitleg over wanneer voor de UnderWunder onderbroeken te kiezen is duidelijk en blijkt de werkelijkheid te zijn. Met deze producten is het een gemakkelijker stapje richting zindelijkheid.
Martine bergman
Placed on 26 July 2021 at 10:36
Superfijn ondergoed. Mijn zoon van 9 draagt ze heel graag ivm licht urineverlies.
Geen specificaties gevonden