Plas-/medicijnhorloges voor volwassenen

De instelbare alarmmomenten van onze medicijnhorloges zijn een ideaal geheugensteuntje voor allerlei belangrijke zaken. Of het nu gaat om medicatie nemen, een toiletbezoek, dieetverplichtingen, sporten; het horloge herinnert u eraan. De horloges hebben een sportieve en moderne look. De herinneringsalarmen zijn discreet (tril), waardoor dus niet iedereen merkt dat u iets moet doen.
Bestel een van onze plas-/medicijnhorloges en iets vergeten behoort snel tot de verleden tijd. 

Speciale horloges voor volwassenen die helpen herinneren 

Deze horloges zijn ontworpen als hulpmiddel voor u als volwassene, om te herinneren aan bepaalde momenten of ’acties’ gedurende de dag. Het beschikt over de mogelijkheid voor het instellen van diverse alarmen op zekere tijden. Hierdoor krijgt u een signaal om bijvoorbeeld naar de wc te gaan. De medische horloges met alarm kunnen dan ook voor verschillende doeleinden gebruikt worden:

  • Plashorloge
  • Medicijnhorloge
  • Drinkhorloge
  • Agenda-alarm
    of gewoon als handig horloge tijdens het sporten

Deze horloges voor volwassenen zijn vooral bedoeld bijvoorbeeld ter ondersteuning in geval van incontinentie of als horloge met alarm voor medicijnen. Het horloge met trilfunctie helpt namelijk om op vaste tijden, tijdig naar de wc te gaan. Maar ook voor mensen die te weinig vocht binnenkrijgen en op deze manier regelmatig iets moeten (eten en/of) drinken, is zo’n horloge een handig hulpmiddel.

Toepassing van horloge met trilfunctie

Het gebruik van een herinneringshorloge wordt voornamelijk toepast als Plas- of Medicijnhorloge. Op vooraf ingestelde momenten meldt het, middels een discreet trilalarm, om medicijnen in te nemen. In het gebruik als plashorloge voor volwassenen is het aan te raden om ca. iedere 1,5 - 2 uur zittend een plas doen.
Afhankelijk van het type horloge kunnen er tot 15 verschillende alarmmomenten per dag ingesteld worden. De horloges zijn eenvoudig in te stellen om op verschillende momenten af te laten gaan. Ieder horloge heeft een eigen instructiefilmpje waarin dit duidelijk wordt getoond.
Alle plashorloges voor volwassenen kunnen op de gezette tijden een discreet trilalarm geven en géén geluidssignaal. Op deze manier hoort niet iedereen het alarm, wat weer een veiliger en zelfverzekerder gevoel geeft. Superfijn en handig hulpmiddel dat resulteert in:

  • Geen onzeker gevoel
  • Een ‘zorg’ minder voor het innemen van medicatie
  • Minder teleurstelling en meer (alleen nog) droge broeken
  • Zelfvertrouwen

Een plashorloge voor volwassenen moet u niet verwarren met een plaswekker tegen bedplassen. Daar is het niet voor bedoeld en geeft het ook niet het gewenst effect.