Incontinentie ondergoed: modieuze oplossing

Incontinentie ondergoed voor volwassenen is speciaal ontworpen voor het in bedwang houden van ongewild urineverlies en comfort te bieden. Het is verkrijgbaar in trendy slips voor vrouwen en boxershorts voor mannen. Door het elegante ontwerp en het onzichtbaar absorberende kruis heeft niemand door dat u incontinentie ondergoed draagt. Het houdt daarmee probleemloos scheutjes urine en onaangename geurtjes vast.
Het ondergoed is van hoogwaardige kwaliteit wat dragen ervan zeer comfortabel maakt. Probeer het direct, het is dé oplossing wanneer u last heeft van incontinentie.

Filter geslacht
Filter kleur

Dames en heren ondergoed met verborgen oplossing tegen urineverlies

Veel volwassenen hebben er mee te maken. Sommige al in hun jonge jaren maar het merendeel op latere leeftijd; ongewenst urineverlies. Het is al vervelend genoeg en dit brengt dikwijls onzekerheid, gevoel van schaamte en frustratie met zich mee.
Daarbij komt ook nog eens dat u bent aangewezen op speciaal incontinentie ondergoed. Het is lastig om incontinentie ondergoed voor dames of heren te vinden dat ook mooi, trendy en van deze tijd is. UnderWunder is een Nederlands merk voor speciaal maar modern ondergoed. In tegenstelling tot veel andere merken is het elegant modieus ondergoed, maar met een verborgen oplossing vanbinnen.

Het is ondergoed dat een bepaalde mate van urineverlies onzichtbaar absorbeert. De slips en shorts hebben een absorptievermogen van gemiddeld 125 ml in 4 uur tijd. Dus uitermate geschikt voor het opvangen van scheutjes en druppels. Dit ondergoed is speciaal ontworpen voor mannen en vrouwen met incontinentie problemen en wordt op duurzame wijze geproduceerd in Portugal. Echter absorbeert het niet de inhoud van een volle blaas, dus zijn de incontinentie broekjes niet geschikt voor dames en heren die volledig incontinent zijn.

Gebruik van incontinentie ondergoed volwassenen

Bij de herenmodellen kunnen de incontinentie boxershorts voor mannen iets krapper vallen dan het gewone ondergoed. De damesmodellen vallen normaal. De UnderWunder maattabel geeft extra verduidelijking voor het vinden van de gewenste pasvorm.

Wanneer het incontinentie ondergoed geschikt is voor u om te gebruiken?

  • Maskeert urineverlies aan de buitenkant van uw kleding
  • Op de momenten dat u net dat beetje extra zekerheid wenst
  • Biedt super comfort tijdens het (zorgeloos) sporten
  • Bij eventuele kleine plasongelukjes of als u nét te laat bij het toilet bent
  • Voor dames; biedt comfort en bescherming op lichte dagen van de menstruatie (ook te gebruiken naast tampons en/of maandverband)

Diverse modellen incontinentie ondergoed

Door het trendy ontwerp en het onzichtbaar absorberend kruis heeft niemand door dat u incontinentie ondergoed draagt. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit (95% katoen en 5% elastaan) zit het ook nog eens zeer comfortabel. Voor dames bieden wij incontinentie ondergoed in diverse modellen: Sportslip, Heupslip, Maxislip en Tailleslip. Verkrijgbaar in de verschillende maten; 38 tot maat 54.
De heren bieden wij betrouwbare boxers, voorzien van een brede elastieken band, in 3 kleuren en de maten vanaf S t/m XXL.

Andere belangrijke weetjes omtrent het incontinentie ondergoed voor vrouwen en mannen:

  • UnderWunder neutraliseert ook grotendeels nare urinegeurtjes
  • Ondergoed wordt discreet geleverd
  • Na ontvangst kunt u de onderbroek passen, door dit over uw huidige ondergoed te doen (anders kan het niet gratis omgeruild worden)
  • Het incontinentie ondergoed kan ook ’s nachts gedragen worden, alleen niet voor hetzelfde doel als waar u het overdag voor zou willen gebruiken (het ondergoed absorbeert namelijk te weinig om de functie van bijvoorbeeld een ‘luierbroekje’ over te nemen.